Bancuri Animale

Leul a adunat toate animalele din padure si le spune: - Astazi il vom manca pe cel mai fricos! Iepurele iese in fata si raspunde cu o voce fioroasa: - Il omor pe cel care pune mana pe mistret!


O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba: - Va log, aveti iepulasi dlagalasi? Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita si o intreaba: - Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo? Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta: - Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale...


Doi serpi in desert: - Auzi, ba, noi suntem veninosi? - Da, ba... de ce? - Mi-am muscat limba!


Daca aveti animalute de companie si vi s-a intamplat sa le vedeti privindu-va foarte intens in timp ce mancati, e timpul sa stiti ce se roaga ele: Catelul: - Satura-l, Doamne, ca sa-mi dea si mie! Pisoiul:- Orbeste-l, Doamne, ca sa-i fur din mana!


Un barbat merge la doctor avand instrumentul cam lung, asa la o jumatate de metru. Ajuns in fata doctorului, ii spune care este problema. Doctorul sta si se gandeste un timp, dupa care ii spune: "nu-ti fac operatie, dar vezi ca in padurea din spate este o broscuta care, daca ii spui ca vrei sa o iei de nevasta, va zice "nu" si ti se va scurta cu zece centimetrii. Merge omul in padure, gaseste broscuta si o intreaba: - Vrei sa fii sotia mea? La care broscuta raspunde: - Nu! Se uita omul in pantaloni, mirat constata ca intr-adevar s-a scurtat cu zece centimetrii. - Buna treaba! zice el, hai ca ii mai spun o data! Aceeasi poveste, i s-a mai scurtat cu zece centimetrii si se gandeste el "inca o data si gata". O intreaba iar pe broscuta: - Hai broscuto sa fii sotia mea! La care broscuta plictisita: - Nu, nu si nu!