Bancuri Animale

- Ce credea cainele lui Pavlov despre stapanul lui? - Uite, domnule, ce reflex conditionat pe batranul asta: de fiecare data cand se aprinde lumina imi aduce de mancare...


Doua vaci discutau pe o pasune: - Pe tine nu te sperie boala asta a vacii nebune? - Nu, ca eu sunt iepure!


Iepurasul vroia sa faca clatite, dar nu avea tigaie. Sta, se gandeste si decide sa mearga la urs sa ii ceara. Pleaca el, prin padure, se gandeste: - Bai, dar daca imi cere sa ii dau cinci clatite?.. ce fac?! ii dau. Mai merge putin: - Bai, dar daca imi cere sa ii dau zece clatite?.. ce fac?! ii dau. Mai merge ce mai merge: - Bai, dar daca imi cere sa ii dau douazeci de clatite?.. ce fac?! ii dau. Mai merge putin: - Bai, dar daca imi cere sa ii dau cincizeci de clatite?.. ce fac?! ii dau. Imediat ajunge la urs, bate la usa, deschide ursul. Iepurele: - Ba, ursule, imi bag p*la in tigaia ta!


Intr-o zi Leul strange toate animalele din padure si le spune: - Azi toti spunem cate un banc. Daca cineva spune un banc si cel putin unul din noi nu rade, cel ce a spus bancul va fi decapitat. Lupul spune primul banc. Toate animalele rad, broasca testoasa, nimic. Lupul este decapitat. Vine si elefantul, spune un banc... toti rad, broasca testoasa, nimic. Elefantul - decapitat. Urmeaza crocodilul; spune un banc bun, toti se tavaleau pe jos de ras, broasca testoasa, nimic. Crocodil - decapitat. Tot asa, pana cand vine si iepurasul. Spune si el un banc, rad toti... la care si broasca testoasa: - Ha! Ha! Ha! ce banc bun a spus lupul!


Se intalnesc doi rechini: - Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am putit a praz! La care celalalt: -Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut scufunda.