Bancuri Animale

Intr-o seara, un tip pasionat de ornitologie statea in gradina cand a auzit o bufnita. A imitat-o ca raspuns. Spre uimirea lui, bufnita a dat replica. Noaptea urmatoare, faza s-a repetat. Toata vara, ornitologul si prietenul sau cu pene au "discutat". A tinut chiar un jurnal de "conversatii". Tocmai cand credea ca a ajuns sa inteleaga limbajul bufnitelor, nevasta lui discuta cu nevasta vecinului: - Draga, sotul meu nu e in toate mintile. Toata vara a vorbit cu o bufnita. - Ciudat! Si al meu la fel!


- Ce-i trece prin cap unei muste cand se loveste de parbriz? - Fundul!


Elefantul cu puricele mergeau pe un pod. La un moment dat puricele ii spune elefantului: - Auzi ma, elefantule, ce galagie facem amandoi!?


Intr-un geam al unei cladiri de birouri era lipit un afis: "Se cauta asistent.Trebuie sa poata bate 70 de cuvinte pe minut! Trebuie sa aiba cunostinte avansate de utlizare a calculatorului! Trebuie sa stie o limba straina! Angajator impartial." Un catel care trecea pe acolo vede afisul, il smulge si, cu el in gura, intra in cladire si merge la managerul firmei, dand de inteles ca dorea sa candideze pentru post. - Nu pot angaja un caine! Catelul indica randul "Angajator impartial". - Bine, ia scrisoarea asta si dactilografiaz-o! Peste un minut, catelul se intoarce cu scrisoarea printata. - Acum creaza-mi un program care sa rezolve erorile din sistemul de contabilitate. In cinci minute catelul vine cu softul gata. - Tot nu pot sa te angajez. Trebuie sa stii o limba straina! Catelul: - Miau!


Bula merge la medic si este luat in primire: - Care e problema ta, tinere? - Vedeti, visez de doua saptamani gaini care joaca footbal... Vreau sa scap de aceste vise. - Mda,... ia aceste pastile incepand de azi si nu o sa mai visezi gaini care joaca fotbal! - Pot sa incep sa le iau de maine? - De ce ? - Pai, vedeti... azi e finala si nu vreau sa o pierd!