Bancuri Animale

Un câine se rătăceşte prin junglă. Plimbându-se el liniştit vede un tigru îndreptându-se în goană spre el, cu intenţia clară să-l mănânce. Câinele se gândeşte: - Auleu, am încurcat-o! Ăsta mă haleşte! Dar imediat vede nişte oase pe jos. Se aşează pe burtă şi începe să roadă oasele, cu spatele la tigru. Chiar înainte ca tigrul să sară, câinele exclamă satisfăcut, frecându-se pe burtă: - Mmm, ce delicios tigrul ăsta! Oare or mai fi şi alţii pe aici?! Auzind spusele câinelui, tigrul se opreşte din salt şi, înfricoşat se prelinge pe lângă copaci luând distanţă gândind: - A fost cât p’aci! Câinele aproape că m-a dat gata! O maimuţă care a urmărit scena dintr-un copac, sperând să se pună bine cu tigrul, fuge după acesta ca să-i povestească înşelătoria. Câinele nostru o vede cum pleacă după tigru. Maimuţa îl ajunge pe tigru din urmă şi-i spune toată tărăşenia. Tigrul, înecat de furie zice: - Urcă în spinarea mea şi vei vedea ce îi voi face nemernicului de câine! Acum câinele vede tigrul cu maimuţa în cârcă şi se gândeşte: - Ei, cum o mai scot la capăt de data asta?! Dar în loc să fugă se întoarce cu spatele la atacatori prefăcându-se că nu i-a văzut. Şi,… când aceştia au fost destul de aproape să-l audă, zice - Unde e maimuţa aia?! De o jumptate de oră am trimis-o să-mi aducă un tigru şi nici acu, nu s-a întors!


O gâscă într-un bar: - Aveți mămăligă? întreabă gâsca. - Nu, răspunde barmanul. - Sigur? - Nu, nu avem, n-auzi!? - Sigur, sigur ? - Dacă mai întrebi o dată, iau un cui și un ciocan și-ți prind ciocul de tejghea! - Aveți cuie? - Nu… - Dar mămăligă?


Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca: - Vaco,vaco, ascunde-ma repede, te rog! - Unde sa te ascund ma soricelule? Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica: - Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece! - Nu am vazut nici un soarece, dar daca vrei, uita-te si tu p-aici. Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega. Il scoate de acolo si il mananca. Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul. Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele. Morala 3: Daca te bagi in rahat, macar baga-te de tot.


Un cal il intreaba pe un calut: - Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare? - Lasagna!


Invatatoarea: - Copii, cine face "mor, mor"? Bula: - Frate-miu, luni de dimineata, daca se duce duminica in discoteca!