Bancuri Animale

Discutie intre o vaca si vitelul ei: - Gata, de azi sa nu te mai prind ca te mai cauta Ghita! - De ce, mama? - De-aia. - De ce? - Pai ma-sa e o scroafa, taica-su e un porc. - Dar, mama, si tu esti o vaca. - Da, dar tatal tau a fost veterinar...


Un cal galopa liber prin pădure, uitându-se după smocuri de iarbă verde şi grasă. Cum era el neatent, deodată este încolţit de un lup fioros şi flămând: - Lupule, te rog, de data asta să nu te atingi de mine, că am un mesaj important pentru administraţia locală. Toata lumea va putea beneficia de pe urma lui, chiar şi tu! - Unde-i mesajul? întreabă lupul, curios. - Este scris pe copita piciorului drept din spate, spuse calul. Lupul se apleaca şi calul îi trage o copită zdravănă de leşină lupul. Calul o ia vesel la sănătoasa, fericit că a scapat. După două ore îşi revine lupul şi, scuturându-şi capul umflat, spune: - Aşa îmi trebuie! De ce să mă prefac, când eu nici nu ştiu să citesc?!


O maimuţă intră într-un bar şi comandă o bere. Ospătarul, foarte mirat, desface o bere şi o serveşte. Maimuţa bea berea, după care cere nota. Ospătarul, şi mai mirat, îi spune: - 100 de Euro! Maimuţa scoate 100 de Euro, îi pune pe masă şi dă să plece. Ospătarul, de-a dreptul stupefiat, zice: - Nu te supăra, dar e prima oară când văd o maimuţă la noi în bar! Maimuţa răspunde supărată: - La preţurile astea, nici nu-i de mirare!


- “Numai cine nu munceşte, nu greşeşte”, zise cocoşul dându-se jos de pe raţă.


Greierul isi sarbatoreste ziua de nastere in poiana. Toate insectele padurii sunt invitate, printre ele si miriapodul. Petrecerea este in toi, toti invitatii sunt prezenti, mai putin miriapodul. Dupa inca cateva ore, soseste gafaind si miriapodul, urland nervos: - Cine a scris la intrare ca "Folosirea presului este obligatorie"?!