Bancuri Animale

Un iluzionist era angajat pe o nava de pasageri. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii: -Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie! - Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa! - Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! .... si asa mai departe. Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat vine o furtuna, vaporul se scufunda si supravietuiesc doar iluzionistul si papagalul. Plutesc cateva zile fiecare pe-o scandura, privindu-se tacuti, plini de dusmanie. In cele din urma, papagalul zice : - Gata! Ma dau batut. Unde p..a mea e vaporul?


Pleaca pestisorul de aur in vacanta si incredinteaza toate treburile rechinului spunandu-i: – Treaba e simpla, daca te prinde vreunul ii indeplinesti trei dorinte si gata! Dupa o saptamana se intoarce pestisorul si-l intreaba pe rechin despre cum a fost. Rechinul ii spune ca l-a prins cineva. – Si ce-ai facut? il intreba pestisorul. – I-am spus ca-i indeplinesc trei dorinte. – Si ce-ai mai facut? – L-am intrebat de prima dorinta! – Si ce-a spus? – Mi-a cerut un castel! – Si ce-ai facut? – I-am dat un castel. – A doua dorinta? – Mi-a cerut femei. – Si ce-ai facut? – I-am dat femei. – A treia? – Mi-a cerut sa aiba p*** pana-n pamant. – Si ce-ai facut? – I-am mancat picioarele…


Un vultur zbura cu avionul. Se uită el în jur şi vede un buton. Apăsa pe el şi în câteva secunde apare stewardesa: – Ce doriţi? Vulturul: – Ştii ceva? Eu sunt şmecher! Stewardesă pleacă, vulturul apăsă iarăşi pe buton. Scena se repetă de câteva ori, stewardesa devenind din ce în ce mai nervoasă. Se sfătuieşte cu pilotul şi stabilesc să îl arunce pe vultur din avion. Ursul, văzându-l pe vultur, se dă şi el mare şi apăsă şi el pe buton. Când vine stewardessa zice şi el: – Sunt şmecher! Stewardesa îi aruncă şi pe urs din avion. În cădere liberă. Ursul: – Acuma ce ne facem? Vulturul: – Păi nu ştii să zbori? Ursul: – Nu. Vulturul: – Păi atunci de ce te dai şmecher?


Vă prezentăm o metodă logică de vânat iepuri: - Materiale necesare: o căramidă, un morcov şi un pumn de piper. - Mod de operare: te duci în pădure şi pui cărămida într-un loc deschis, unde poate fi observată cu uşurinţă. Peste cărămidă aşezi morcovul iar peste morcov presari piperul. Apoi, te ascunzi în desiş. Iepurele vine, vede morcovul, dă să-l mănânce, inspiră piperul, strănută şi se dă tare cu capul de cărămidă!


Un urs polar intalneste prin padurile noastre o ursoaica bruna, tinerica si frumusica, se duce la ea si-i zice: - Auzi gagico, ce-ai zice daca ai petrece o noapte cu mine? Stii, imi plac la nebunie fetele de culoare... - Daca vrei sa ma ai o noapte intreaga, trebuie sa platesti, gagiule...raspunse ea. Dupa ce negociaza pretul, ursul polar ii zice: - Hai, acuma fa-ti bagajele si sa mergem. - Unde sa mergem? intreba ursoaica mirata. - Acasa la mine, normal. Ce credeai, ca ti-am dat o spinare de bani doar pentru cateva ceasuri?