Bancuri Animale

Un porc mare, gras si frumos se tinea scai de un magar latos, murdar si ca vai de mama lui de slab: - Bai magarule bai, da ce naiba e cu tine de esti asa slab? - Pai stapanul meu ma munceste toata ziua la camp, in gospodarie si nu-mi da sa mananc pe masura. - Pai bine ma magarule, dar tu nu te opui, nu te opresti din lucru daca vezi ca se comporta asa? - Pai te pui cu stapanul? Tu nu-l stii mai porcule cat e de rau si de violent! - Du-te ba de aci de magar prost. Pai cu mine nu face d'astea ba. Eu stau toata ziua la caldurica in paie curate, primesc mancare mai multa decat pot manca si in fiecare zi o portie de scarpinat Vezi acu ca tu esti doar un prost si eu un animal inteligent si pretios? - Auzi ba, ia mai scuteste-ma, mi se pare mie sau tu nu esti tot porcul de anul trecut?!


O capră către o pisică: - Voi pisicile de ce vă ascundeţi când faceţi sex? - Pentru ca oamenii să nu ne folosească stilul. Pe al vostru deja l-au copiat.


Doi struţi la o discuţie. - Ştii de ce ne băgăm noi capul în nisip? - Nu ştiu de ce o faci tu, dar eu caut petrol!


Un vierme îi spune prietenei sale: - Dacă nu te măriţi cu mine, mă arunc în faţa găinii!


Un tip îşi cumpărase o plasă noua pentru ţînţari. Se trezeşte în miezul nopţii şi aude: bîzz, bîzzz! Omoară 5 ţînţari! Aude iar! Supernervos, mai omoară 10. Încearcă să adoarmă, cînd iarăşi: bîzz! Se trezeşte, aprinde lumina şi se îndreaptă nedumerit către plasă. Cînd, ce vede? Un ţînţar mare ridica plasa, iar ăia mici intrau...