Bancuri Deocheate

Dupa noaptea nuntii, mirele spune ofticat: - Din cate vad, draga mea, eu nu sunt primul... Sotia raspunde: - Iar din cate vad eu, nu vei fi nici ultimul...


După ce s-a despărtit de sot, ea îsi găseste alt bărbat. Întâmplător se întâlnesc toti trei la o petrecere. Fostul sotul se adresează noului: - Eiii, si cum e să te plimbi pe un drum vechi, batatorit? - Foarte bine, chiar dacă primii 8 cm sunt cam uzati, ceilalti 15 sunt ca noi.


Lupul se plimba prin padure si deodata se trezeste fata in fata cu Scufita Rosie. Lupul, curios, o intreaba: -Unde te duci Scufita Rosie? -La izvor sa ma spal la p*zda, raspunde dezinvolt Scufita. Lupul se da doi pasi in spate si se rezeama socat de un copac: -Hai sa-mi bag p*la ...ce-a mai ajuns si basmul asta!


Într-un bar, un tip o agaţă pe una, se duce la ea acasă şi, după ce o f*te sălbatic toată noaptea, mai spre dimineaţă se ridică din pat şi începe să se uite prin cameră. Deodată vede pe o masuţă fotografia unui bărbat şi întreabă: - Cine e ăsta, soţul tău? - Vai, dragă, stai liniştit! - Atunci e fratele tău? - Nu, sînt singură la părinţi. - Hai că m-ai făcut curios, parca l-am mai vazut - spune-mi cine e? - Sînt eu, cu doua spatamani înainte de operaţie!


Un barbat si o femeie la receptia unui hotel. Ei ii cade pixul. El se apleaca sa il ia. Cand se ridica ii atinge sanii cu cotul. Zice catre ea: - Doamna, daca si inima dumneavoastra e la fel de moale ca si sanii, sunt sigur ca ma veti scuza. Ea: - Domnule, daca penisul dumneavoastra e la fel de tare ca si cotul, sunt in camera 523.