Bancuri Familiale

- Invita-ma si pe mine la un restaurant, un bar, ceva... - Nu ies cu femei casatorite! - Dar sunt nevasta ta!!! - Nu fac exceptii!


O femeie vine acasă şi-i spune soţului: -Îţi aminteşti de toate durerile de cap pe care le-am avut în toţi aceşti ani? Ei bine, nu le mai am. -Nu mai ai dureri de cap? Ce s-a întâmplat? Soţia îi răspunde: -Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator. Acesta mi-a recomandat să stau în faţa unei oglinzi, să mă holbez la mine însămi şi să-mi repet "Nu am nicio durere de cap, Nu am nicio durere de cap, Nu am nicio durere de cap". A mers! Durerile de cap au dispărut. Soţul a replicat: -Ei bine, este extraordinar. Atunci soţia îi spune: -Ştii, tu nu ai fost un „macho” în pat în ultimii ani. De ce nu te duci şi tu la acest hipnotizator şi vezi dacă nu poate să te ajute în această problemă? Soţul a fost de acord să încerce. După consultaţie, soţul vine acasă, îşi rupe hainele, îşi ridică în braţe soţia şi o duce în dormitor. O pune pe pat şi-i spune: -Nu mişca, mă întorc imediat. Se duce în baie, se reîntoarce după câteva minute şi sare în pat şi face dragoste pasional cu soţia sa aşa cum nu o mai făcuse niciodată. Nevastă-sa spune: -A fost minunat! -Nu mişca, mă întorc imediat. Se întoarce în dormitor şi runda a doua a fost mai bună decât prima oară. Soţia lui rămâne ameţită şi extaziată. Bărbatul îi spune din nou: -Nu mişca, mă întorc imediat. Şi se întoarce iar în baie. De data acesta, soţia îl urmeză în linişte şi acolo, în baie, îl vede stând în faţa oglinzii şi repetând: -Ea nu este soţia mea. Ea nu este soţia mea. Ea nu este soţia mea…!


Cum ii explici fostei amante, care intre timp ti-a devenit sotie, ca barbatii nu-si inseala nevestele??


- Tată, pot să te îmbrăţişez? - Nu mai am niciun ban. M-a îmbrăţişat mă-ta mai devreme...


Soţia se pregăteşte să prăjească un ou ochi, când tocmai se întoarce soţul acasă şi începe să ţipe: - Atenţie! Atenţie! Mai mult ulei! Avem nevoie de mai mult ulei! O să se ardă! Atenţie! Întoarce-l, întoarce-l, întoarce-l! Hai! Atenţie! Ai înnebunit? Uleiul o să se termine! O, Doamne, Dumnezeule, sarea! Nu uita sarea! Soţia, deja enervată la culme de ţipetele soţului, îl întreabă: - De ce ţipi aşa? Crezi că nu sunt în stare să prăjesc un ou? Ce te-a apucat?! Bărbatul se opreşte din ţipat, o priveşte în ochi şi îi răspunde foarte calm: - Asta, ca să-ţi faci o idee de cum mă simt eu când conduc maşina şi tu stai lângă mine...