Bancuri Tarani

Doi tarani se hotarasc sa-si cumpere taraba in piata la oras si sa isi vanda marfa in maxim doua zile. A trecut o zi, au trecut doua, unul dintre ei spune: - Ma, Ioane, nu mai rezist sa dorm pe taraba asta. E frig, ma imbolnavesc, eu ma duc o noapte la hotel. Cand se intoarce a doua zi, Ion il intreaba cum a fost la hotel si asta ii raspunde: - A fost ceva de vis. Persane pe jos, televizor si frigider in camera. Ma, daca era sa fie sambata, imi faceam si o baie, pe cuvant!


Gheorghe se duce la Ion si ii zice: - Ioane, am evitat sa iti spun asta pana acum, dar ma culc cu nevasta preotului. Poti sa vorbesti tu cu el o ora dupa slujba, maine, sa fie ocupat, ca sa-mi fac si eu treaba? Lui Ion nu prea ii place asta, dar accepta pentru ca Gheorghe e cel mai bun prieten al sau. Dupa slujba, incepe sa il tina de vorba pe preot, punand tot felul de intrebari stupide, doar sa-l tina ocupat. Dupa ceva timp, se enerveaza preotul si-l intreaba de ce a venit de fapt. Simtindu-se vinovat, Ion ii spune toata povestea. Preotul, batandu-l prieteneste pe spate, ii spune: - Ioane, cred ca ar fi bine sa te grabesti sa ajungi acasa, pentru ca nevasta mea a murit acum un an...!!!


O gagica se intoarce in sat dupa ce fusese prin oras cu niste treburi, si le povesteste vecinelor: - Vai, draga, ce oameni cumsecade's pe-acolo... Imediat s-o gasit un domn amabil care mi-o dat de mancare, mi-o dat de baut, mi-o dat si p*nis. Una din vecine intreaba: - Da' ce-i acela p*nis? - Apoi tot un fel de p*la, da' mult mai mica ...si care se suge.


Gheo e inculpat pentru deraierea unui tren si pagube imense. Judecatorul il intreaba: - Pai bine ma Gheo, tocmai pe calea ferata te-ai gasit si tu cu Maria sa faceti amor? Nu mai aveti sura, camp, caruta? - Cu tot respectul, dom judecator, da noi in sura am si inceput. Da ne-am incins si ne-am rostogolit din sura in gradina, din gradina in camp si asa am ajuns pe calea ferata. - Pai si n-ati auzit trenul??? - Ba cum nu. Dar trenul venea, orgasmul meu venea, orgasmul Mariei venea si el si am zis: ...La naiba, opreasca cine poate!!!


Intr-o dimineata se duce Ion la grajd sa mulga vaca, se aseaza el pe scaunel, pune galeata sub ugerul vacii si incepe sa mulga. Si cum mulgea el asa linistit, vaca ridica piciorul drept din spate si varsa galeata. Ion, nervos ia un lant si ii leaga piciorul de perete dupa care se pune iar sa mulga si vaca ii da si cu stangul peste galeata. Nervos, Ion, ii leaga si piciorul stang cu un lant si injurand se pune iar pe muls si cand toate mergeau bine, vaca da cu coada peste galeata si iar i-o varsa. Rosu de furie, Ion, pune scaunelul in spatele vacii, scoate cureaua din pantaloni, leaga coada vacii de tavan si chiar atunci ii cad pantalonii si intra Maria in grajd: Maria: -Da ce fac acolo ma, Ioane? Ion:- F*t vaca, ca daca-ti zic ca o mulg nu ma crezi!