Bancuri Scotieni

Un scotian vine cu o proba de urina la un laborator medical si lasa sa se faca analizele. Dupa o saptamana afla rezultatul. -Totul e in ordine! spune medicul, sunteti pe deplin sanatos... Bucuros merge acasa si ii stiga nevestei: -Sharon nici tu, nici eu, nici copiii si nici macar unchiul Mac ...nu avem vreo boala!!!


Intre scotieni: -Salut, bine ca te-am intilnit! Poti sa-mi imprumuti 20 de lire? -Imi pare rau, dar n-am bani la mine. -Dar acasa? -Acasa toti sint bine-sanatosi.


Un scotian se plangea de serviciile unei firme de curatatorie: -E prea scump. Eu nu v-am adus decat o singura rufa la spalat! -Aveti dreptate, dar intr-un buzunar al gecii dumneavoastra am gasit doua tricouri, in altul un pulover si in al treilea alte doua tricouri.


Un scotian insurat se duce la spovedanie si-i spune preotului: - Parinte, aproape ca am avut o aventura cu o alta femeie! - Cum adica, "aproape"? intreaba preotul. - Pai, ne-am dezbracat, ne-am frecat bine unul de altul, dar apoi ne-am oprit. Preotul este revoltat: - A te freca unul de altul este ca si cum ai fi bagat-o inauntru! Nu trebuie sa te mai vezi cu femeia aceea. Ca penitenta, trebuie sa spui 5 rugaciuni si sa pui 50 de lire sterline in cutia milei. Scotianul iese, spune rugaciunile si apoi se duce la cutia milei. Sta putin langa ea si da sa plece. Preotul, care-l urmarea cu privirea, fuge dupa el si-l avertizeaza: -Te-am vazut! N-ai pus banii in cutie! Scotianul raspunde, uimit: - Da, parinte, dar am frecat banii de cutia milei si e a si cum i-as fi bagat inauntru, nu?


O pereche de indragostiti scotieni se plimbau pe malul unui lac. Baiatul tacea si era ingandurat. - As da 100 de lire doar ca sa aflu la ce te gandesti, spune fata. - Ma gandeam ca as vrea sa te sarut, dar n-am curaj. Foarte impresionata, fata il saruta. Dupa cateva minute, baiatul este din nou ingandurat. - Ce s-a intamplat? intreaba fata. - Stii, inca nu mi-ai dat cele 100 de lire.