Bancuri Scotieni

Un invatator din Scotia a fost condamnat la moarte de autoritatile scotiene. Intrebare: - De ce? Raspuns: - In ora de matematica a predat copiilor ilegal IMPARTIREA.


Un scotian afla ca e mai are o ora de trait. Il vizteaza prietenul cel mai bun care-l observa zambitor si-l intreaba mirat. -Cum ai aflat ca mai ai o ora de trait si zambesti? -Pai ma bucur ca nevasta-mea si soacra-mea vor trebui sa-mi faca inmormantarea din banii lor.


Un scotian suna la linia fierbinte. Tipa care raspunde ii zice: - As face orice pentru tine! - Bine atunci inchide si suna-ma tu.


Doi scotieni treceau prin fata unui bar. Unul dintre ei intreaba: - Bei o bere? - Da. - Atunci du-te si o bea mai repede, ca eu te astept afara.


Cica un scotian si nevastasa sa intra într-un restaurant si comanda doua portii de mâncare. La un moment dat, chelnerul vazând ca doar scotianul mânca iar sotia statea si se uita la el, se apropie si întreba: -Doamna, dar dummneavoastra de ce nu mâncati? Nu va place mâncarea? -Ba da, îmi place, raspunde doamna, dar astept sa termine sotul meu de mâncat sa-mi împrumute proteza...