Bancuri Nebuni

Unul se duce la un spital de nebuni si primeste un sut in fund. Ceva timp mai tarziu primeste alt sut in fund. Se duce spre director si pe drum mai primeste 3 suturi. - De ce am primit suturi in fund? - Asa zic nebunii "Salut!" - Dar unul mi-a dat 3 suturi... - Ala era balbait.


Un nebun era catarat pe o scara inalta si tinea o carte. - Ce faci? l-a intrebat un doctor. - Fac studii superioare!


La spitalul de nebuni, un glumet pescuia de zor cu un bat si o sfoara intr-un lighean cu apa. La un moment dat, vazandu-l, un doctor il intreaba: - Merge pescuitul? Ai prins ceva? - Da, tu esti primul, doctore.


Clinica de psihiatrie este in renovare, iar mobila trebuie mutata la etajul superior ca sa se poata renova si parterul. - Ioane, Vasile! se adreseaza medicul unor pacienti, ia luati voi dulapul asta si duceti-l la etaj! Peste o jumatate de ora il gaseste numai pe Ion, transpirat si sufland din greu. - De ce te chinui de unul singur cu dulapul asta? Unde e Vasile? De ce nu te ajuta? - Ba ma ajuta! E in dulap, tine rafturile...


Directorul spitalului de nebuni se adreseaza unui pacient care tocmai se externa: - Ma bucur ca v-ati vindecat si nu va mai credeti televizor. - Da, asa este, va multumesc. Spuneti-mi totusi: sotia mea trebuie sa plateasca abonamentul TV pentru mine?