Bancuri Nebuni

Un nebun scapa de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmarit o femeie. Femeia simte ca e urmarita, nebunul dupa ea. Tipa grabeste pasul, nebunul dupa ea, fuge disperata, fuge ca si cum ar fi urmarita de apocalipsa, fuge de parca toata viata ei ar fi fugit, fuge fara sa vada nimic, fara sa gandeasca, fara sa simta, dar fuge disperat si lacrimile ii curg siroaie si ii cad pantofii si i se rup hainele. Nebunul fuge dupa ea si o prinde. O propteste de un perete, se uita atent si cu o privire criminala la ea, se uita in ochii femeii care erau mai mult morti decat vii. Femeia era asa de speriata incat aproape ca nu mai respira. El o intreaba: - Esti vie? Cu o ultima licarire de speranta si cu glasul deznadajduit ea ii raspunde: - Da. La care nebunul: - Si atunci de ce nu faci struguri?


Un nebun merge prin spital tragand de o sforicica dupa el un pantof.La un moment dat se intalneste cu un medic care-l intreaba: - Ce faci ma? Tragi un caine dupa tine? - Cum un caine! Dumneata nu vezi ca-i un simplu pantof? - Bun, dar in cazul asta de ce nu te incalti cu el? - Cum sa ma incalt? Vrei sa ma muste?


Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul. La un moment dat, la radio, crainica anunta: - Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens. Tipul foarte enervat: - Nu unul, sute, sute !


La un spital de nebuni vine o inspectie de la minister. Uimit inspectorul constata ca spitalul este aproape gol, doar cateva cadre medicale citeau ziarele si nici un pacient. - Dar unde sunt pacientii? intreaba inspectorul. Dupa o scurta tacere se aude o voce plictisita: - Participa cu totii la "Romanii au talent"!


Un maniac dement a stropit niste bani cu otrava si i-a donat unui azil de batrani. Au murit 5 deputati, primarul si asistenta sa. Nici un batran nu a avut de suferit!