Bancuri Justitie

In excesul sau de zel, arestand parlamentari si ministri, Ministerul Justitiei ne arata in fiecare zi cat de putred este Parlamentul si Guvernul din care face parte. Dar daca Guvernul este atat de putred, nu este la fel de putred si Ministerul Justitiei, parte componenta din Guvern?


La tribunal se audiaza martorii: - Cand ati vazut ca inculpatui intentioneaza sa-si arunce soacra de la etaj, de ce n-ati intervenit? - Pentru ca am vazut ca inculpatul este destul de puternic ca s-o faca si singur...


Un avocat s-a insurat cu o femeie care divortase de 10 barbati. In noaptea nuntii ea ii spune: - Te rog ai grija cu mine, sunt inca virgina! - Cum? Cum se poate asta daca ai mai fost maritata de 10 ori? - Pai nr. 1 era agent de vanzari: tot imi spunea ce bine o sa fie dar nu facea nimic. Nr. 2 era programator: nu stia sigur cum functioneaza si imi tot spunea ca va cerceta problema si va reveni. Nr. 3 lucrat la service: zicea ca a verificat si ca totul este in regula dar totusi nu functiona. Nr. 4 lucra in telemarketing: ma tot intreba ce vreau dar nu primeam nimic. Nr. 5 era inginer: a inteles in principiu ce avea de facut, dar mi-a cerut trei ani ca sa proiecteze o noua metoda. Nr. 6 lucra la marketing: desi avea un produs dragut nu stia cum sa il pozitioneze. Nr. 7 era bugetar: credea ca stie cum se face insa zicea ca nu e sigur daca e treaba lui sau nu sa o faca. Nr. 8 era psiholog: nu facea decat sa vorbeasca. Nr. 9 era ginecolog: nu facea decat sa se uite la ea. Nr. 10 era filatelist: el nu facea decat sa ... oh, de el mi-e dor! Si acum tu si sunt nerabdatoare! - Bine, zice el, dar de ce? - Tu esti avocat, asa ca sigur mi-o tragi!


Un avocat nu opreste cu masina la semnul STOP si este tras pe dreapta de un politist. Dupa cum se stie, avocatul este un tip arogant, care se crede mult mai destept decat altii, asa ca omul nostru decide sa faca putin mishto de politist: - Actele dvs, va rog. - Pentru ce? - Nu ati oprit la semnul STOP! - Am incetinit si era liber, nu venea nimeni! - Dar nu ati oprit masina pe loc...actele, va rog. - Care-i diferenta? - Diferenta este ca la semnul STOP trebuie sa opriti masina pe loc, aceasta e legea...actele va rog... - Daca imi poti arata care este diferenta legala intre a incetini si a opri, iti dau actele si te las sa-mi dai amenda, daca nu, ma lasi sa plec si nu ma amendezi! - De acord, dar coborati va rog din masina! Avocatul coboara linistit, iar intre timp politistul isi scoate bastonul si incepe sa-i dea vartos pe spinare la avocat , spunand: -Vrei sa ma opresc sau doar sa incetinesc?


Judecătorul, scârbit, îl întreabă pe infractorul care se afla pe banca acuzaţilor: - Oare dumneavoastră aţi făcut, cândva, vreun bine oamenilor? - Cum să nu?! Datorită mie, de când mă ştiu eu, zece poliţisti aveau de lucru în permanenţă!