Bancuri Justitie

Cainele unui avocat scapa din lesa, intra intr-o macelarie si fura un ciolan. Macelarul se duce la avocat si intreaba: -Daca un caine scapat din lesa intra in magazinul meu si fura un ciolan, am dreptul la despagubire? -Absolut! -Perfect! Imi datorati 30 de lei! Avocatul plateste fara sa comenteze. Peste 3 zile macelarul primeste din partea avocatului o factura pe care scria: Consult juridic - 300 lei.


- Stiti de ce sunteti chemat in fata instantei, nu? - Nu, domnule judecator... - Sunteti acuzat de poligamie.. - Cine v-a spus asta? - Nevasta dumitale... - Care din ele?


Un avocat era bucuros că fiul său terminase avocatura şi astfel putea să-i calce pe urme. Trece ceva timp şi avocatul cel tânăr preia cazurile tatălui său, acesta ieşind la pensie. Într-o zi, vine bucuros acasă şi îi zice tatălui: - Tată, ştii cazul ăla care n-ai putut tu să-l rezolvi în 25 de ani? - Da, fiule! - Păi eu l-am rezolvat într-o săptămână! - Foarte bine, fiule, dar să nu uiţi că acel caz te-a ţinut pe tine la şcoală, la liceu, la facultate şi mai rămânea şi de-o vacanţă.


- Acuzi pe acest cetăţean că a ridicat mâna asupra dumitale? - Nu. domnule judecător. Îl acuz că a lăsat-o în jos mult prea tare.


O tanara explica instantei cum s-au petrecut lucrurile: – Domnule judecator, sa vedeti, m-a legat la ochi, pe urma mi-a legat mainile. Atunci… eu imediat am desfacut picioarele ca sa nu mi le lege si pe alea...