Bancuri Farsa Zilei

Facultatea de medicina, in anul intai se studiaza compozitia salivei, inclusiv la microscop (necolorata, proaspata). Toti studentii sunt rugati sa scuipe pe lamela si apoi sa priveasca prin microscop structura salivei. Cativa studenti se hotarasc sa faca o farsa unei boboace. Se duc la WC, unul se masturbeaza si pune sperma pe o lama de microscop. Se duc apoi in laborator si o schimba cu lama unei studente. Privind prin microscop, naiva studenta cheama intrigata profesorul: - Domnule profesor, uitati, se misca! Profesorul se uita intrigat, apoi se intoarce incruntat catre nefericita studenta: - Domnisoara, dumnneata te-ai spalat pe dinti azi-dimineata?


Dragii mei parinti, Sunt deja de 3 luni la Facultate si inca nu v-am scris. Imi pare nespus de rau insa va promit ca ma revansez de data asta. Insa inainte de a continua sa cititi scrisoarea, v-as ruga sa ocupati loc. In nici intr-un caz sa nu continuati sa cititi scrisoarea stind in picioare! Arsurile mi s-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de starea de soc pe care mi-a provocat-o faptul ca a trebuit sa sar de la etajul 4. Am stat in spital doar 2 saptamani, vad deja destul de bine si voma aia groaznica imi apare doar saptamanal. Deorece incendiul a fost provocat de mine trebuie sa platim ca despagubiri 90 de milioane de lei facultatii, dar toate astea sunt fleacuri, avind in vedere ca am ramas in viata. Norocul meu a fost ca barbatul din blocul de vis-a-vis a vazut ce s-a intimplat si a chemat salvarea si pompierii. El a fost cel care m-a vizitat dupa aia la spital si dat fiind faptul ca nu aveam unde sa mai stau (camera mea s-a facut scrum) a fost atit de amabil sa-mi ofere sa stau cu el. Are o garsoniera, insa ne intelegem foarte bine. El e de doua ori mai in virsta ca mine, insa ne iubim extrem de mult si vrem sa ne casatorim! Inca nu ne-am hotarit cind, dar vrem sa facem nunta inainte sa fie prea evident faptul ca sunt gravida. E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curind!! Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sunt sigura ca veti iubi bebelusii (deorece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe mine cind am fost mica. Singurul lucru care ne intirzie nunta e o infectie care il afecteaza momentan pe iubitul meu. Din cauza asta suntem din nou la spital, fiindca evident ca m-am infectat si eu, dar deja ne simtim mult mai bine datorita antibioticelor pe care le primim amindoi intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau cum... Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va deveni in scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om foarte de treaba si, cu toate ca nu a terminat 8 clase, e foarte ambitios! Evident are alta religie ca a noastra, dar stiu ca sunteti toleranti si nu va va deranja astfel nici faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decit a noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in ultimul rind si datorita faptului ca are in mare o virsta apropiata de a voastra, mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsoniera lui e cam mica pentu trei copii). Si parintii lui sunt niste oameni foarte cumsecade. Tatal lui e chiar unul dintre cei mai renumiti traficanti africani! Acum, ca v-am povestit despre toate, a sosit momentul sa va recunosc ca nu mi-a ars locuinta, asa ca nu am nimic, nu am fost in spital nici macar o zi, n-am sifilis si nu am nici vreun logodnic negru. Adevarul e ca m-au picat la chimie organica si la mate si am luat un 6 la masini si actionari si am vrut doar sa va constientizez asupra faptului ca exista pe lumea asta chestii mult mai nasoale decit asta. Va pupa dulce, a voastra fata.


Farsa sinistra! Cativa vasluieni au fost pacaliti sa deszapezeasca o casa: "Ni s-a spus ca acolo e carciuma!"


Azi a venit fiica mea la mine si mi-a spus: - Tata, eu vrea ca tu imediat sa ma alungi din casa. Camera mea, da-o in chirie studentilor, arunca pe geam toate hainele mele, vinde lucrurile mele, inclusiv televizorul, combina muzicala, Notebook-ul si IPhone-ul. Te rog, toate bijuteriile mele vinde-le, iar banii doneazai la GreenPeace sau la Crucea rosie. Dupa asta renunta complet la mine si niciodata nu mai vorbi cu mine, sterge-ma din testament, iar partea mea imparte-o intre frati. De fapt, ea nu a spus chiar asa. Ea a formulat toate cele spuse mai sus intr-o fraza cu mult mai scurta: - Tata, fa cunostinta cu prietenul meu Muhamed.


Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa.... extrem de nervos bate cu pumnul in masa si rage la nevasta-sa: - Femeieee!... Cine e seful in casa? Femeia, scurt ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat: - Da ce? Nici macar sa intreb n-am voie?!