Bancuri Familiale

- Mami, stii? Cand o sa fiu mare o sa am 5 neveste. Una va gati, una va spala, una va canta si una va dansa. Mama: - Si una va dormi cu tine? - Nu!! Tu ai sa dormi cu mine si ai sa-mi citesti povesti. Mama, cu lacrimi in ochi: - Ce dulce esti! Suna asa mandra de tine! Dar...cu cine vor dormi toate nevestele tale? - Cu tati!!! Tata, cu lacrimi in ochi: - Ce dulce esti! Sunt asa mandru de tine!


O femeie isi trezeste sotul la ora 2 dimineata, spunand: - Repede, sa-mi spui cine a castigat Liga Campionilor in 2015! - Barcelona, raspunde sotul mormaind. - Ce echipa este pe primul loc in Premier League? - Manchester City. - Cine a inscris cel mai mare numar de goluri la Campionatul Mondial? - Klose. - Cate? - 16 goluri. - Cand a fost ultima data cand Liverpool a castigat titlul in Anglia? - 1990...Ce se intampla, draga mea? - Ieri a fost ziua mea de nastere, nenorocitule!


O zana spune unui cuplu: - Pentru ca sunteti un cuplu exemplar chiar si dupa 30 de ani de casatorie, voi indeplini cate o dorinta fiecaruia dintre voi. Sotia spune: - Eu as dori sa fac turul lumii impreuna cu sotul meu iubit! Zana agita bagheta fermecata...abracadabra...si doua bilete de avion apar in mainile femeii. Apoi este randul barbatului: - Mda, este o chestie romantica, dar o asemenea ocazie ai o singura data in viata. Sunt dezolat, draga mea, dar as dori sa am langa mine o femeie cu 30 de ani mai tanara. Sotia este deceptionata, zana se incrunta, dar dorinta e dorinta si ea trebuie indeplinita. Zana face un cerc cu bagheta magica...abracadabra...si deodata sotul are 90 de ani. Morala: poate ca unii barbati se cred mari smecheri, dar sa nu uitam ca zanele sunt femei.


- Iubi, eu sunt geloasa? - Putin, asa...Mai tii minte cand te-ai suparat ca tu nu apari in poza mea de buletin? - Taci,..nu-mi mai aminti!!!


Cand am surprins-o pe nevasta-mea in pat cu cel mai bun prieten al meu, ea a ramas incremenita. - E in regula...am spus eu. Stiu ca in ultimul timp te-am neglijat. Putem sa discutam, nu exista nici un motiv ca asta sa ne ruineze relatia. - Oh, ce bine, iti multumesc! raspunse ea. Nu stiu ce a fost in capul meu de am facut asta. - Tu sa taci! i-am zis. Nu vorbeam cu tine!