Bancuri Arabi

Cica era unu' care mergea prin desert de cateva zile, echipat cu ochelari si labe de scafandru. Si cum mergea el asa, sfarsit de sete si de foame, de-abia se mai tara, se intalneste cu un beduin pe o camila. Il intreba: - Nu va suparati, cit mai e pina la ocean? - Pai, sa mai tot fie vreo 200 de kilometri. La care omul rabufneste cu naduf: - Sa va ia dracu' cu plaja voastra cu tot!


10 septembrie 2001 Vine acasa copilul lui Bin Laden suparat. Taica'su il intreaba: -Ce-ai patit? -Am luat 4 la geografie. -Si ce te-a intrebat? -Care e cea mai inalta cladire din New York si am spus Empire State Building... -Ei, las' ca rezolva tata...


Un evreu era în avion între doi arabi. Şi îşi dă ăsta jos pantofii, se întinde confortabil şi ăia îi zic: – Du-te şi adu-ne două sucuri… Evreul era singur, ăia doi, s-a dus. Cât a fost ăsta plecat, arabii i-au scuipat în pantofi. S-a întors evreul cu sucurile, s-a întins la loc, mai departe linişte. Cînd au ajuns la destinaţie, îşi bagă evreul picioarele în pantofi, descoperă ce-au făcut arabii şi le zice: – O să fie pace în Orientul Mijlociu când arabii n-or să mai scuipe în pantofii evreilor, iar evreii n-or să se mai pişe în sucurile arabilor.


Ajunge Bin Laden la poarta raiului. Apare Sfantul Petru care ii zice: -Doar nu vrei sa intri in RAI ? La care Bin Laden ii raspunde: -Nu, dar aveti voi 3 minute sa iesiti!!


Un arab scutură un covor de la etajul 4. Un trecător îl întreabă: "Ce are, nu porneşte?"