Bancuri Anunturi Adevarate

Urgent!! Cel care si-a uitat nevasta dupa petrecerea de ieri seara, este rugat sa vina imediat sa si-o ia! Nu ca m-ar deranja, dar diseara nevasata-mea se intoarce acasa.


Secretele unei căsnicii fericite şi îndelungate: (Citat dintr-o revistă pentru femei din 1955.) "Pregătiţi cina la timp. Planificaţi deja de dimineaţa sau chiar din seara precedentă, ca soţul dumneavoastră să fie primit cu o cină gustoasă când ajunge acasă de la munca. Astfel vă veţi asigura că soţul dumneavoastră va şti că v-aţi gândit la el, în timp ce el era la muncă, şi că vă ocupaţi de nevoile lui. La majoritatea bărbaţilor le este foame când vin acasă de la muncă şi prin faptul că veţi găti ceva din mâncărurile lui preferate veţi asigura un bun venit călduros pentru el. Pregătiţi-vă pentru primirea lui. Odihniţi-vă 15 minute înaintea sosirii lui, astfel veţi fi proaspătă şi atractivă când ajunge. Aranjaţi-vă machiajul, puneţi-vă o panglică în păr şi prezentaţi-vă proaspătă. Soţul dumneavoastră a petrecut mult timp între oameni obosiţi la locul lui de muncă. Fiţi interesantă şi veselă. Ziua lui de lucru a fost plictisitoare şi are nevoie de puţină distracţie şi una din datoriile dumneavoastră este să asiguraţi acest lucru. Reduceţi zgomotul. Când vine acasă soţul dumneavoastră opriţi aparatele casnice şi ziceţi-le şi copiilor să fie mai liniştiţi. Fiţi fericită că îl revedeţi. Zâmbiţi călduros şi arătaţi-vă dorinţa sinceră de a-i satisface dorinţele. Ascultaţi ce vrea să zică şi chiar dacă aveţi multe de zis nu faceţi asta exact după sosirea lui. Prima dată să vorbească el, sigur are lucruri mai importante în mintea lui decât dumneavoastră. Nu-l deranjaţi. Nu vă plângeţi dacă soţul dumneavoastră ajunge acasă târziu sau dacă vrea să plece undeva la cină fără dumneavoastră. În loc de ceartă încercaţi să înţelegeţi ce presiune mare este pe el din cauza locului de muncă. Când este acasă sigur vrea să se odihnească şi să se relaxeze. Şi în cele din urmă nu puneţi întrebări fără rost şi nu puneţi la îndoială deciziile şi integritatea lui. Nu uitaţi că el este şeful casei, deci îşi va pune în practică propria voinţă cinstit şi corect. Şi ţineţi minte, femeia bună ştie unde îi este locul."


Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala


Un tip îi scrie în 1972 o scrisoare lui John Lennon, prin care îl ruga să-i trimită niste bani pentru a face o călătorie în jurul pământului. La această scrisoare, marele artist a răspuns: ”Practică meditatia, astfel imaginar, vei putea face înconjurul pământului .” În 1995 acesta totusi a făcut înconjurul lumii, după ce, la licitatie a vândut scrisoarea lui John Lennon.


Ce zic proprietarii de masini: Bentley: Am folosit scrumiera, as dori sa o inlocuiesc. Lamborghini: Am o problema grava, aud un suierat de vant la 350 km/h. Toyota: Voua va merge masina cu baterii AA sau AAA? Ferrari: Am traversat o cale ferata, paguba sub masina: 25.000 $. Smart: Un idiot cu un jeep a trecut pe deasupra mea. Jeep: Mi s-a blocat un Smart intre motor si scut. Renault: Mai am o luna de tratament psihiatric, incep sa ma obisnuiesc cu greierii. Porsche: Si eu am probleme cu ceafa. E de la acceleratie. Hummer: Caut service la mai putin de 10 km, pana acolo ma costa mai putin de 50$ drumul. Citroen: Probleme cu comenzile vocale, holograma de la bord si pornirea pe baza de scanare a retinei. BMW: Am scos toba, acum trezesc tot orasul. McLaren: Un penibil cu un F16 a sugerat sa ne intrecem. Land Rover: Intalnire auto maine pe Himalaya. Volvo: Petitie pentru noile teste NCAP cu 10 stele. Dacia: Am schimbat totul! Pur si simplu nu porneste!