Bancuri Anunturi Adevarate

ANUNT IMPORTANT! Vand nevasta. an de fabricatie: 1986 culoare: roscata putin uzata: cam de 2 ori pe zi (dar "duce" mult mai mult!) al doilea proprietar cai putere: ooo Jesus (poa' sa tina o herghelie) caroseria putin uzata (a fost un mic accident cu un vecin, care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea; in urma accidentului, el a fost grav avariat iar ea a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar - cu timpul - se repara.) pret negociabil o dau cu accesorii: unu de 3 ani si una de 5 ani. Rog seriozitate!


Poveste adevarata: Cica atunci cand formatia de fotbal S.S.C. Napoli a castigat primul campionat in Italia (meritul lui Maradona) suporterii echipei s-au dus la unul din cimitirele din oras si au scris pe zidurile cimitirului "Nici nu stiti ce ati pierdut"


Saptamana trecuta am pierdut un prieten si un partener de bautura de toata isprava. Saracul, si-a prins degetul intr-o verigheta.


Intamplator am cumparat un prezervativ de dimensiuni uriase. Il ofer gratis celui caruia i se potriveste. Astept cu nerabdare. Ileana!


Aceste întrebări au fost puse în ultima perioadă de diverse companii, iar candidaţii au rămas cu gura căscată: - Imaginează-ţi că un pinguin intră chiar acum pe uşă, având o pălărie mexicană pe cap. De ce crezi că se află aici şi ce urmează să spună? (interviu la Clark Construction Group) - Câte vaci crezi că sunt în Canada? (Google) - Calculează unghiul dintre indicatoarele unui ceas la ora 11 şi 50 de minute (Bank of America) - Ce ustensil de bucătărie ai vrea să fii? (Bandwidth) - Dacă ţi-ai pus telefonul pe modul „Silenţios” înainte de interviu şi totuşi sună tare în timpul interviului cum te-ai justifica în faţa mea? (Kimberly-Clark) - La ce te gândeşti când eşti singur în maşină? (Gallup) - Evaluează-mi prestaţia ca recrutor pe o scală de la 1 la 10 (Kraft Foods) - Cum îmi poţi explica cât mai clar cum se pregăteşte o omletă (Petco) - Eşti bucătarul-şef al unui restaurant şi tocmai ai fost nominalizat tu şi echipa ta să participaţi la un concurs TV. Cum îţi pregăteşti echipa pentru competiţie? (Accenture) - Încearcă să estimezi câte ferestre sunt în New York (Bain & Company) - Dacă ne-ai invita la cină la tine acasă ce ai pregăti pentru noi? (Trader Joe) - Eu şi soţia mea urmează să plecăm în vacanţă. Ce ne-ai recomanda? (PricewaterhouseCoopers) - Alege două celebrităţi să îţi fie părinţi şi motivează-ţi alegerea (Urban Outfitters) - Cum crezi că ar comunica oamenii într-o lume perfectă? (Novell)