Bancuri Anunturi Adevarate

Anunt in ziar la Oferte servicii: "Cersetor experimentat caut de lucru. Cersesc impecabil in opt limbi."


Anunt matrimoniale Caut: tanar, brunet, cu ochi albastri si un corp bine lucrat. Despre mine: arat bine, am sanii mari, fund exceptional, am si ceva bani, gatesc foarte bine si imi place foarte mult analul. Aaa, si ma cheama Vasile.


Avem ciorapi de femei lungi. Lenjeria de corp nu se schimba! Confectionam costume de dama la proba a doua. Croim rochii pentru dame de lux! Confectionam posete si genti si din pielea clientului. Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.


Smiley si Laura Cosoi s-au despartit. Se pare ca ea nu mai suporta patul lui si mai ales muzica lui. Smiley e atat de suparat incat pleaca pe Marte...


Eclipsa poate fi urmarita live AICI. Bucurestenii vor putea observa eclipsa incepand cu ora 9:08. Aceasta va avea faza maxima la ora 10:35, insa fenomenul va putea fi vazut din Capitala pana la ora 12:08. "Eclipsa se va vedea din tot orasul, nu conteaza unde te afli si chiar se va vedea din toata tara noastra, se va vedea si din Europa. Maximul, cand Soarele va fi cel mai mult acoperit de catre Luna se va produce in Bucuresti la 10.35. Atunci, Soarele va fi acoperit in proportie de 75%", a explicat astronomul Adrian Sonka.