Bancuri Animale

Un negru in Gara de Nord se plimba cu un papagal pe umar. Un smecher il intreaba? - Vorbeste? - Inca nu stiu, abia ieri l-am primit din Africa, raspunse prompt papagalul.


Merge un cal si vede pe o pasune cum un arici alearga in cerc si zambeste foarte fericit, de-ti era mai mare dragul sa-l privesti. Fiindu-i interesant ce se intampla, se apropie calul si intreaba: - Ce faci ma ariciule? - Tu alearga dupa mine si ai sa vezi? Alearga calul o ora, oboseste, dar nu intelege nimic. - Ma ariciule, eu nu inteleg care e faza. - Tu mai alearga, si ai sa intelegi. Mai alearga calul doua ore, cade jos de oboseala: - Daaaaaa... mama ma-tii eu de arici, spune-mi si mie, ce te razi ca prostul. - Tu chiar nu simti cum te gadila iarba la putulica??


Elefantul o intreaba pe camila: - De ce ai sanii pe spate? - Hmmm, raspunde camila, interesanta intrebare de la cineva caruia ii atarna organul pe fata.


Doi purici fumeaza la marginea trotuarului. Prin apropiere trece un caine. Unul dintre ei zice impacientat: - Hai, gata, arunca tigara, nu vezi ca vine autobuzul!


La scoala profa intreaba copiii: - Spuneti, copii, care e cel mai paros animal care exista? - Ursul, spune un elev. - Vulpea, altul. - Iepurele, pisica, leul,... spun ceilalti Bula ridica si el mana: - Doamna de muzica! - Pai cum, mai tampitul, ce ti-a venit?! de unde ai scos si prostia asta? - De la profu' de desen, care a zis ca un an i-a trebuit pana a parlit-o.