Bancuri Animale

Merge acasa motanul impreuna cu iubita, dupa o noapte plina de evenimente. Motanul nu se poate stapani si miauna: - Oh, iubitica mea, as muri pentru tine. Pisicuta ii arunca o privire incitanta si intreaba: - Bine, dar de cate ori?


Cei trei purcelusi Nif-Nif, Naf-Naf si Nuf-Nuf veseli se jucau, zburdau, cantau... brusc se deschide usa si in camera intra lupul. Toti au incremenit. Lupul: - Salam Aleikum. Toti au rasuflat usurati: - Slava Domnului, e musulman.


Un iepuras merge la farmacie si o intreaba pe vanzatoare: - Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi? - N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti! Pleaca iepurasul suparat si revine a doua zi: - Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi? - N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti! A treia zi, iepurasul suparat foc de-atata abstinenta merge si intreaba: - Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi? - N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti, ti-am spus ca nu avem! Iepurasul suparat rau de tot: -Atunci, dati-mi doua, ca o sa vad eu cum le inadesc!


O furnica se plimba prin savana. Deodata o balega de elefant cade peste ea. Dupa doua ore reuseste furnica sa iasa: - Sa fiu a dracului, drept in ochi m-a lovit!


Leul aduna toate animalele si le zice: - Am pentru voi doua vesti, una buna si una rea, cu care sa incep? - Cu cea buna. - Azi, la noi in jungla s-a adus un vagon de prezervative. - Uraaaa! In sfarsit o sa fim protejati. Dar care e vestea proasta? Leul ridicandu-l pe iepure de urechi: - Iata urechiatul asta le-a descarcat cu furca.