Bancuri Animale

Un baiat suna la radio: - Iubita mea m-a rugat sa-i fac cadou un pisic. Am gasit unul micut, pufos si foarte dragalas, insa acum ea s-a razgandit si nu mai vrea sa-l ia. Ce sa fac cu animalul? - Animalul trimite-l inapoi la parinti, iar pisicul pastreaza-l.


Ursuletul alb, cum se juca pe-afara in Groenlanda lui, intra subit in casa si-o-ntreaba pe mama-sa: - Mama, tata sigur era urs polar? - Da puiule, sigur! Dupa un sfert de ora: - Mama, da' si bunicu' era urs polar? - Sigur, puiule, si bunicu'! Dupa un ceas: - Mama, da' tu esti foarte sigura ca si strabunicu' era urs polar? - Da draga, da! Dar de ce ma tot intrebi? - Nu stiu ce se intampla, mi-e asa frig...


Un iepuras la Aprozar: - Dati-mi un litru de morcovi! - Vrei sa spui 1 kg. - Nu, eu vreau un litru! - Ori nu esti normal, ori vrei sa-ti bati joc de mine! Nu ceri corect, nu te servesc! A doua zi la fel a treia zi la fel... a cincea zi: - Dati-mi un kilogram de morcovi! - Ei, zise vanzatoarea fericita, vezi ca poti? Si sticla ai?


- De ce stau gainile pe gard? - Sa le vada cocosii copanele...


- Tata, mai fugareste o data elefanteii. - Fiica tatei, elefantii au obosit deja. - Tati, te rog, numai o data. - Bine, iepuras. Batalion! Mastile antigaz pe cap si inca un un kilometru, fuga, mars!