Bancuri Animale

Iepurasul si ursul sunt chemati la incorporare. Ca sa nu mearga in armata, se gandesc ei sa recurga la inselaciuni. Iepurasului ii vine primul ideea: - Am sa-mi tai urechile! Fara ele nu ma pot apara de dusmani, deci voi fi considerat invalid. Zis si facut. Intra la control si cand iese ursul il intreaba: -Ei? -Respins, raspunde el fericit, fara urechi nu pot dormi iepureste. Vine randul ursului: - La mine e mai greu. N-am cine stie ce urechi, coada nici atat. Eu am sa-mi tai o laba, caci in ea sta puterea mea. Zis si facut. Iese ursul schiopatand din cabinet si iepurasul il intreaba: - Ia zi, te-au respins? - Da, zise ursul bucuros, mi-au spus ca sunt prea gras.


Un pui de crocodil il intreaba pe tatal sau: - Tata, nu-i asa ca intr-o zi o sa am multi bani? - Desigur fiule. - Cand, tata? - Cand ai sa fii portofel.


Dupa intalnirea cu Lupul, Scufita Rosie statea pe un trunchi de copac si plangand se vaita: - Ce ma fac eu acumaaa, cum nu mai sunt fata mare cine ma mai ia pe mineee! Lupul, care isi tragea sufletul alaturi de o tigare: - Stai sa ma odihnesc nitel si te mai iau eu o data!


Intr-o zi trecea iepurasul prin padure cu un Televizor LED curbat, Smart 3D, Ultra HD in brate. Se intalneste cu lupul. - Ia uite smecherul de iepuras cu un super televizor, de unde ai facut rost de el ?.... - Pai sa vezi cum a fost, zice iepurasul. Mergeam eu asa prin padure si dau peste vulpe care ma invita la ea in vizita. M-am dus. Vulpea a pus masa, am mancat, dupa care vulpea s-a dezbracat, s-a intins pe pat si a zis: " - Ah, iepurasule, iti cedez ce am eu mai scump pe lume." La care eu m-am uitat in jur si am luat televizorul asta!


La gradina zoologica, un vizitator vede surprins cum un leu isi linge dosul cu inversunare. Trece ingrijitorul si omul nostru il intreaba: - Spuneti-mi, intotdeauna se spala leul asa? - Dar de unde! Insa azi dimineata a muscat un avocat si altfel nu poate scapa de gustul lui.