Bancuri Animale

Unu cu un Ferrari da peste o cioara. Fiind iubitor de pasari, o ia acasa si o ingrijeste, o pune intr-o colivie si ii lasa niste paine si apa acolo. Pasarea fusese inconstienta in tot timpul asta dar, cand s-a trezit, uitandu-se in jur, vede gratii, apa, paine si isi zice: - Hai sa-mi bag, te pomenesti ca l-am omorat pe ala cu Ferrari...


Nedumerire mare intr-o familie de berze. De cteva zile, cei doi pui au inceput sa-ntrebe: - Dar pe noi... cine ne-a adus?


Un baiat avea un caine slab cu care se plimba pe strada, cand intalneste un om cu caini lupi care-i spune: - Da-te la o parte ca dau cainii pe tine! -Nu vreau! Atunci omul da drumul la lupi dar cainele slab ii mananca de vii. - Ce rasa-i cainele tau? - Nu stiu ! Mi l-a trimis mama din Africa, avea mult par la gat, dar l-am tuns!


Caz unic in lume inregistrat intr-o localitate din Romania: o gaina racita si cu febra mare a ouat un ou fiert...


Un dresor de crocodili apare in fata unei multimi la gradina zoologica: - Si acum dragilor o sa urmariti cat de bine e dresat acest crocodil infiorator! Langa el pasea agale un monstru de crocodil. Ii trage omul doi pumni cu putere in cap, crocodilul deschide incet gura, niste dinti infioratori straluceau la cativa centimetri de pantalonii dresorului. - Ati vazut cat de bine e dresat a deschis cu atentie gura langa mine si nu mi-a facut absolut nimic. acum am sa imi bag penisul in gura lui si veti vedea ca nu voi pati nimic! Se desface omu la pantaloni si isi aseaza penisul in gura crocodilului. - Acum veti vedea ce impecabil este dresat, ani de zile de munca dar a meritat! Dupa care ii trage ditamai pumnii in cap. Crocodilul calm inchide gura cu atentie sa nu il raneasca Dupa ce tine o perioada gura inchisa, mai primeste doi pumni in cap si incepe sa deschida iarasi gura grijuliu sa nu raneasca penisul dresorului. - Extraordinar ati vazut cu ochii vostri ce minune poate face un om, nu am patit absolut nimic si totul este in ordine, acum daca este vreunul dintre dumneavoastra care ar vrea sa incerce sa vina la mine? O blonda iesind in fata se ofera voluntar: - As incerca eu, dar va rog sa nu imi dati prea tare in cap ca am avut ceva febra si dureri de cap zilele trecute.