Bancuri Animale

Bula in probleme, dar dintre toate o problema foarte mare, merge la doctor: - Domnule doctor, am probleme mari cu organul... - Probleme cu pipi? - Nu pot stoarce o picatura. - Si... dragostea? - Mort... Nu se mai poate, as vrea sa imi puneti un organ nou. - Momentan nu avem decat aceasta trompa de pui de elefant. Da rezultate bune. O vrei? - Nu mai rezist, baga trompa... Se alege Bula cu implant de trompa de elefant si e rugat sa vina la control. Pste trei luni: - Cum e cu implantul? intreaba doctorul. - E bine. - Pipi? - Ca la robinet. - Dragostea? - Animalic de bestial. Nevasta-mea e mai fericita ca oricand. - Probleme, ceva? - Pai...ar fi una... din cand in cand, trompa smulge cate un snop de iarba si mi-l indeasa-n cur...


Trei lilieci stau pe un balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarce plin de sange la gura. Acesta le spune celorlalti doi: - Ati vazut turma aia de oi? - Da! - Nu mai este! Zboara si al doilea si la fel, se intoarce plin de sange pe toata fata: - Ati vazut turma aia de vaci? - Da! - Nu mai este! Zboara si al treilea si se intoarce plin de sange peste tot, apoi zice: - Vedeti turnul ala de Biserica? - Da! - Eu nu l-am vazut!


Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele, se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste doua ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste doua ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul de strazi, se invarte, ajunge departe... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste doua ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. La telefon se aude sotul: - Nevasta, s-a intors cainele acasa? - Da, s-a intors. - Trimite-l dupa mine,m-am pierdut...


Pe un drum din savana Africana se opreste o masina. Un leu, vazand asta il intreaba pe altul: - Tu stii cum sa deschizi cutia asta de conserve?


- Ieri am omorat cinci muste - trei masculi si doua femele. - Cum ai stiut care sunt masculi si care femele? - Simplu: trei s-au asezat pe o lada de bere si doua pe un telefon.