Bancuri Animale

Lupul o prinde pe Scufita Rosie in padure: -Domnisoara, ai doua optiuni din care sa alegi: fuziune sau... absorbtie!?


- Sarpele a regretat enorm dupa ce i-a ispitit pe Adam si Eva. - De ce? - Pai dupa ce Eva a muscat marul, ea a vazut in sarpe nu numai un animal, ci si curea, portofel si gentuta!


Un urs si un iepuras faceau cacuta in padure, unul langa celalalt. La un moment dat, ursul il intreaba pe iepuras: - Auzi, pe tine te deranjeaza cand ti se lipeste cacuta de blana? - Nu, raspunde iepurasul. Atunci ursul il apuca pe iepuras si se sterse cu el la fund.


Intr-un cinema de la periferie, doi sobolani rodeau o rola de film: - Ti-a placut filmul? intreaba unul. - A fost bun, dar parca tot mai buna era cartea.


Iepurasul deschide un magazin de telefoane in padure. In prima zi leul, ursul si magarul intra in magazin. Leul: - Iepurasule, da-mi un iPhone din ala nou, ca am in seara asta intalnire cu leoaica si vreau s-o regulez. Ursul: - Iepurila, da-mi un Samsung Galaxy S III ca am in seara asta intalnire cu ursoaica si vreau s-o regulez. Magarul: - Da-mi si mie un Nokia 5110, ca am intalnire cu magarita in seara asta si vreau s-o regulez. Ceilalti: - Pai cum, mai Magarule, cu telefonul ala amarat vrei s-o regulezi? Magarul: -Ma, eu am cu ce regula, telefonu-mi trebuie doar sa-i dau beep sa vina la poarta.