Bancuri Animale

De ce au gorilele nările mari? Pentru că au degetele groase…


- De vînzare-i cîinele ăsta, bade? - De vînzare... - E de rasă pură? - Pură... - Are şi arbore genealogic? - N-are nevoie... se foloseşte de orice arbore... - Da' cum îl cheamă? - D'apoi cum să-l cheme? Cîine..


O vulpiţă prin pădure... La un moment dat, dintr-un tufiş se aude: - Cucuriguuuuuuu...Cucuriguuuuuuu...!!!!!! Atentă, încearcă să localizeze tufişul... din nou: -Cucuriguuuuuuu...Cucuriguuuuuuu...!!!!!! Se apropie de tufiş: -Cucuriguuuuuuu...Cucuriguuuuuuu...!!!!!! Sare în tufiş şi pret de vreun sfert de oră se aud tot felul de zgomote ciudate ritmice. La un moment dat, din tufiş apare un urs trăgandu-şi pantalonii şi care cugetă "Măi, ce bine e să ştii o limbă străină!!!"


La grădina zoologică... Ghidul: Elefantul este animalul cel mai mare care există pe acest pămînt. El mănîncă 8 duzini de banane, 6 tone de fîn si 4 tone de fructe asortate... Doamnă, nu vă apropiaţi de coada elefantului! Doamnă, doamnă, vă rog nu staţi în spatele elefantului! Doamnă, doamnă... Eh, la naiba... George, adă lopata şi dezgroap-o !


Un individ intră la ceasornicar cu un căţeluş în braţe. - Bună ziua. Am venit pentru cîine. - Pentru cîine? Aici se repară ceasuri. Ce pot eu să-i fac? Ce are? - Se opreşte din zece în zece minute...