Bancuri Alinuta

Eu si sora mea imparteam o prajitura: -Nu e corect, ai luat o bucata mai mare! imi zice sora mea -Tu ce ai fi facut in locul meu? intreb eu -As fi luat o bucata mai mica! -Vezi,de-aia ti-am lasat-o pe aceea mai mica!


- Alinuta, ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Ea a castigat.


Alinuţa stă la poveşti cu bunica ei. – Fetiţa mea, să ştii de la bunica ta, care are experienţă : femeia iubeşte cu patimă doar o singură dată in viaţă! – Şi care a fost marea ta iubire, bunico?, intreaba Alinuţa – Şoferii maică, şoferii !


Alinuta si Bula se jucau impreuna. Alinuta citea si Bula se juca cu prastia. Bula o loveste pe Alinuta cu prastia in cap si spune: - Headshot!!! Alinuta lua cartea si ii trase una cu ea peste fata lui Bula: - Facebook!!!


Alinuta vorbea cu doua colege: - Fratele meu e asa mic ca abia ajunge sa deschida usa! - Fratele meu e mai mic decat al tau, el intra pe sub usa! Alinuta: - Fratele meu e cel mai mic, el se urca pe scaun sa iasa pe sub usa!