Bancuri Alinuta

Alinuţa se uita la televizor. Deodată, se aude sunând telefonul. - Alo? zice Alinuţa. - Bună, sunt eu, tati. Mami e acasă? - Da, e în dormitor, cu unchiul. - Ştii ceva? Bate în uşa dormitorului şi strigă : “Maşina lui tati tocmai a intrat în parcare!” Alinuţa merge la uşa dormitorului şi face ce-a i-a spus tatăl ei, după care revine la telefon. - Ei, ce-a făcut mami? - S-a speriat rău de tot. A ieşit în pielea goală din cameră, a vrut să fugă în sufragerie, s-a împiedicat de covor şi şi-a spart capul de gresie. - Dar noi nu avem gresie în sufragerie, zice mirat tatăl. Nu e numărul 235 5762? - Nu, zice Alinuţa, aţi greşit


Azi, la sala, am vazut tipa asta superba, facand genuflexiuni. Vazand ca ma uit incontinuu la ea, s-a enervat si mi-a zis: "- M-am saturat sa vin aici si sa vad perversi transpirati, salivand uitandu-se la mine!" Dupa care si-a pus pe ea chiloteii, sutienul, treningul, si-a plecat.


Alinuta statea pe prispa casei, si plangea. Mama ei o intreaba: - De ce plangi, mai Alinuta? - Pai, cum sa nu plang, cand vad ca vecinu Ilie, se joaca numai cu tine???


Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata, mai primesc inca un pahar cu apa? - Inca un pahar?! Dar ti-am dat deja sase pana acum! - Da, dar patutul meu arde inca.


-Mamă,mama, am facut roata și baieti mi-au vazut chiloței! -Să nu mai faci roata! -Bine. A doa zi mama o întreabă: -Ai m-ai făcut roata? -Da! -Iar ți-au vazut băitii chiloței? -Păi nu am avut!