Bancuri Vedete

Se trezeste Basescu intr-o dimineata si observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm. Iese pe balcon sa admire peisajul, cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina: "maine ai sa mori". Se anunta toate organele abilitate - SIE, DIE, SPP,SRI etc. - care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele: - Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta. - Incepe cu cea proasta. - La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc. - Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna? - La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu.


Femeile sunt dezamagite ca Obama are urechi de elefant! Ele spun ca nu asta e ceea ce vor de la un elefant!


Care este culmea rabdarii la romani? Sa vorbeasca Florin Piersic si sa traduca Iohannis!


Dupa Campionatul Mondial din 1994 din America, Hagi si Gica Popescu fiind celebrii, ii asalta mereu presa cu intrebarile lor plictisitoare. Intr-o zi, lui Gica Popescu ii vine o idee: - Hagi, hai sa ne deghizam in ceva, sa nu ne mai recunoasca lumea. Hagi se gandeste, si se deghizeaza intr-un postas. Pe strada, o baba il recunoaste si ii zice: - Hagi , Hagi! Vino la mine! Hagi, disperat, se deghizeaza intr-un cersetor. Aceeasi baba ii zice: - Hagii... Hagii! A trei zi, Hagi isi pune lentile de contact, isi face parul lung, plus niste ochelari de soare. Baba ii zice: - Gica Hagii.... - Da' tu bab-o, cine esti de ma cunosti asa?! - Sunt eu, Gica Popescu!


Felix Baumgartner in timp ce se inalta cu balonul, intreaba baza: -La ce altitudine sunt? -10 km. Dupa 10 minute -Acum la ce altitudine sunt? -25 de km. Tipul se cam sperie, dar continua. Dupa inca 10 minute intreaba baza: -Acum la ce altitudine sunt? -39 de km. Tipul ingrozit: -Dumnezeule mare!!! O voce de langa el raspunde: -Da, fiule!