Bancuri Unguri

Un american, un roman si un ungur naufragiaza pe o insula. Se hotarasc sa porneasca fiecare in alta directie, sa caute ceva de mancare iar seara sa se intoarca in acelasi loc si sa imparta cu ceilalti ce a gasit. Vine seara, iar romanul care in acest timp nu gasise nimic de mancare revine la locul de intalnire. De departe il vede doar pe american, langa un foc, prajind niste carne. Ce se gandeste romanul: ma dau bine pe langa american si poate i-mi da si mie niste carne. Merge la el si ii zice: - Americanule, sa stii ca eu tin cu voi, mie niciodata nu mi-au placut ungurii....etc. La care americanul ii raspunde: - Nu i-ti place, nu mananci.


Doi secui in tren: Unul propune celuilalt sa intre in fiecare compartiment sa vada cine nu stie ungureste, sa-l taie cu briceagul. Intra in primul compartiment, pasagerii joaca carti. - Ce jucati aici, intraba unul dintre secui? - Septica americana, adica 'Amerikai hetest', raspunde un calator. - Acestia stiu ungureste, zice secuiul catre colegul sau, hai sa mergem mai departe. Intra in al doile compartiment unde calatorii tot joaca carti. - Ce jucati aici ? - Saizeci si sase, adica 'Hatvanhat'. - Si acestia stiu ungureste, hai sa mergem mai departe. La fel si in compartimentul urmator. - Ce jucati aici ? - Popa-prostu', adica 'Tokes Laszlo'.


Legenda spune ca primul om care a aparut in Transilvania a fost un ... ungur. Si dupa ce a descalecat de pe cal, sa bea apa, cand s-a intors nu a mai gasit calul, ci numai un biletel, pe care scria: "Multam' fain" !


O femeie, maghiara, sta “la ocazie” in Aiud. Opreste un TIR, se deschide usa, iar femeia intreaba, intr-o romana stricata: - Sui pe mine pan’ la Turda? - Sui pe tine si pan’ la Cluj, da’ cine tine de volan?


Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur. Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va indeplini o singura dorinta la fiecare. Ungurul zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in Ungaria si sa fie bogati si fericiti. Dispare. Tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in India fericiti, bogati. Dispare. Romanu' se uita in toate partile si il intreba pe pestisor: - Ungurii is in Ungaria? - Da. - Toti? - Da. - Si tiganii in India ? - Da. - Toti? - Da. Se uita la pestisor si zice: - Mie da-mi o Cola light.