Bancuri Tigani

Trei tipe la un concurs ...Cine are vaginul mai mare? O romanca, o frantuzoaica si o tiganca. Vine frantuzoaica pune un mar pe masa:"Uite marul nu e marul". Vine romanca cu un pepene il pune pe masa si: "Uite pepenele nu e pepenele". Toti aplauda, ...vine si tiganca si pune o nuca pe masa. Toti convinsi ca romanca o sa castige... cand aud de la tiganca:"Uite nuca....nu e masa""


Doua tiganci într-o farmacie: -Buna ziua, doamna! Aveti alifie pentru paduchi la p**da? -Iesi afara nenorocito! Cum îti permiti sa vorbesti asa? Femeia, rusinata, îi zice prietenei sale: -Cere tu, fa, ca esti mai ‘telectuala. Cealalta tiganca: -Buna ziua. Va rog sa-mi dati un unguent pentru paraziti pubieni! -Sigur, doamna. Cât sa va dau? -Pai… cam cât pentru doua p**de.


Un tigan avea o super tiganca de nevasta, dar avea o problema. Nu i-o sugea sub nici o forma. Satul tiganu' de rugaminti se duce la un sexolog sa-l sfatuiasca: - Dom'n doctor, am incercat cu bataia, cu vorba buna, nimic nu merge. Doctorul: - Auzi, ii plac dulciurile? - DA. - Da-ti pe jumate de p*la cu frisca si pe cealalta cu ciocolata si o sa o ia sigur. Vino maine si spune-mi ce ai facut. A doua zi tiganu' la doctor. Doctorul: - E, a luat-o? - Ar fi luat-o ea, da' ce, a avut loc de copii??


Cinci tigani dau o spargere la o banca, deschid seiful si gasesc numai iaurturi. De nervi si de necaz beau toate iaurturile. La iesire intreaba paznicul: – Nene, unde sunt banii acestei banci? – Care bani, nenica?! Asta este o banca de sperma.


În metrou, oră de vârf... Foarte aglomerat... Lângă ușă stă un tip cu o cutie de iPhone 6 în mână. În momentul când se anunță “atenție, se închid ușile”, un țigănuș îi înhață cutia din măini și se face nevăzut în mulțime. Replica tipului ne-a omorât pe toți: – Băga-mi-aș… mi-a furat hamsterul...!!!