Bancuri Studenti

Examen la facultate. Un singur tip si 30 de gagici in grupa. Intra prima. - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! – Iesi afara, ai 4! Intra a doua. - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! – Iesi afara, ai 4! Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4. La sfarsit intra tipul si i se pune aceiasi intrebare. - Ce se mareste pana la 20 de ori cind este excitata? - Pupila. - Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca “hihihi si hahaha” se mareste intre 3 si 5 ori…


Niste studenti la camin... Toti slabi, da' slabi nu gluma... lihniti de foame, numai unul grasut, plinut, rotunjor... - Auzi, spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim... - A, nu, in nici un caz, dar hai sa va spun: Uite cum fac ...vezi blana asta de maimuta? Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii, seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca... si tot asa. Unul dintre ei ia si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. Toata ziua mananca de toate, seara, se preface mort, vin gardienii si vor sa-l arunce. In schimb, unul dintre ei vine cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum ii e foame. Zis si facut. Studentul, in blana lui de maimuta tremura tot... Leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune: - Ba', n-ai o tigara,... ca nici elefantul nu are...


Merge un flacau noaptea pe strada. Il opresc doi hoti: -Ma, scoate geaca si da-o 'ncoace! -Poate nu trebuie, e din hirtie presata! -Atunci scoate pantalonii, am zis!!! -Nu, ca sunt cirpiti! ...spune flacaul cu umilinta. -Atunci da incoace pantofii! -Nu, ca le cad talpile... Atunci unul din hoti intreaba: -Da ce esti tu, ma? -Student. -Auzi ma, Vasea, ia da-i 100 de lei!


În timpul unui curs, profesorul i se adresează unuia dintre studenți: - Te rog să-l trezești pe colegul tău! Studentul: - Treziți-l dumneavoastră, că dumneavoastră l-ați adormit!


Studentul se plange medicului: - De patru zile n-am mai fost la WC, ajutati-ma... Medicul l-a examinat, a scos portmoneul si ii intinde studentului 50 de lei: - Du-te si mananca ceva.