Bancuri Sefi De State

Discutau un neamt, un american si-un roman. Neamtul: ala mic al meu, cum s-a nascut, s-a si napustit la bancul de lucru si a inceput sa munceasca. Americanul: eu sunt pilot, cum s-a nascut feciorul a sarit direct in cabina, cu mainile pe manse. Romanul: nevasta-mea e gravida de un an jumatate; din cand in cand, ala micu scoate capul si intreaba: tot Base e presedinte?


Intr-o seara, Ronald Reagan plimbandu-se prin Casa Alba observa un functionar. - Ce faceti aici la ora asta? - intreaba presedintele. - Muncesc - raspunde functionarul, crezand ca, staruinta sa va fi rasplatita. - Sunteti concediat - spune Reagan - Sarcinile de serviciu trebuie indeplinite la timp iar dumneavoastra, din cate vad, nu le ispraviti. A doua zi el gaseste alt functionar ce lucra seara tarziu: - Sunteti concediat, spune Reagan, sunteti obligat sa va faceti munca in timpul orelor de lucru. - Eu am facut-o, acum o fac pe cea a functionarului concediat ieri...


Ramses al II-lea castiga o mare batalie. Evident, isi cheama scribul pentru a imortaliza momentul si incepe sa dicteze: - Eu, Ramses al II-lea... Scribul incepe si el sa picteze hieroglife. - Cel mai mare dintre conducatori... Scribul continua caligrafia. - Si cel mai viteaz... Scribul deseneaza in continuare... - Si cel mai viril... Scribul sta un moment nedumerit, apoi intreaba: - Prea-Marite, cum se scrie viril, cu doua p*le sau cu trei co*ie?


Tiganii intotdeauna l-au sustinut pe presedintele Basescu... El s-a impacat bine cu romul.


Intra Bula intr-un bar, se uita in jur si ii vede pe Obama si Trump discutand la o masa. Se duce timid spre ei si le spune: -Sunt onorat sa intalnesc doi presedinti ai S.U.A. in acelasi timp! Sa stiti ca va admir si va respect! Se uita Obama si Trump unu la altu‘ apoi Trump spune: -Noi avem un plan pe care vrem sa-l punem in aplicare cat de curand si vrem sa stim care este parerea ta: vrem sa omoram o blonda cu sanii mari si 3000 de iraqieni. Bula: -Dar de ce o blonda cu sanii mari?! -Vezi ma, Obama! Ti-am zis eu ca nimanui nu-i va pasa de cei 3000 de iraqieni!