Bancuri Scoala

In pauza de masa, un elev, nemaiavand loc nicaieri, se aseaza la masa cu un profesor. Profesorul, indignat, zice: - Porcul, porumbelului nu-i este prieten! La care elevul spune: - Bine , eu am zburat! ...si se ridica si pleaca. Nervos, a 2-a zi la curs, profesorul il provoaca pe elev: - Te duci pe drum si gasesti 2 saci: unul cu minte si unul cu bani. Pe care il alegi? - Pe cel cu bani ...raspunde elevul. - Prost raspuns...eu l-as alege pe cel cu minte. Elevul ii raspunde: - Eee...fiecare cu ce-i lipseste. Nemaiputand suporta, profesorul le da test la toti. A 2-a zi aduce lucrarile corectate. La elevul cu pricina scria doar MAGAR, fara nici o nota. La care elevul, ridica mana si zice: - Domn' profesor ...v-ati semnat, dar nota mea unde este?


La scoala, ora de biologie: -Copii, ne poate povesti cineva intamplari deosebite cu animale? Georgica: -Doamna profesoara, intr-o zi am plecat cu tata la padure si acolo am gasit langa un copac un pui de pasare, mic si golas, cazut din cuib. L-am dus acasa, i-am facut un cuib intr-o maneca veche de cojoc, l-am hranit si puiul a crescut, i-au crescut penele , era bland, dar toamna glasul salbaticiei s-a facut auzit si puiul a zburat cu celelalte pasari spre tarile calde! -Bravo Georgica, intr-adevar, o poveste deosebita! Ionel: -Doamna profesoara, intr-o zi, unchiul meu care este padurar, m-a luat cu el la padure. Acolo, intr-o taietura, langa niste craci uscate , am gasit un pui mic, mic de caprioara. Eu am vrut sa-l iau in brate, sa-l mangai, dar unchiul meu nu m-a lasat, mi-a spus ca mama lui este pe aproape, nu l-a parasit! Si, intra-adevar , dupa ce ne-am ascuns, am vazut caprioara care s-a intors la pui si impreuna au plecat in codru! -Bravo Ionel, frumoasa povestire! Bula: -Doamna profesoara, bunicul meu e baci la o stana si intr-o noapte, cu vreme mai inchisa, cu ceata, o ursoaica mare a venit si a sarit in tarla la oi! Bunicul a sarit la ea, sa o alunge si atunci ursoaica s-a ridicat in doua labe si l-a prins pe bunicul cu brancile! Bunicu' (nu-l cunosteti pe bunicu', dar e un tip ca bradul, trait numa' la stana!) a prins-o si el in brate, s-a incordat si a trantit-o la pamant! Si daca tot era la pamant a si f*tut-o !!!! -!!!! Vai Bula, interesant !!!! Asa ceva chiar n-am auzit !!!!!!!!!!!! Si bunicul tau??? -E bine, are 80 de ani, e tot la stana! -Dar ursoaica? -Nu mai stiu nimic de ea, dar bunicul gaseste in fiecare dimineata in fata usii de la stana, ba un cosulet cu fragi, ba unul cu zmeura...


Daca esti un elev eminent si ai numai note de 10, ar fi bine sa te comporti frumos cu colegii tai care au note mici. Intr-o zi ei vor fi sefii tai.


Bula la scoala. In timp ce profesoara explica, el trage un part. Profesoara: - Bula! Nu ti-e rusine? Iesi afara! Bula iese pe hol. Trece directorul: - Bula, ce faci pe hol? - Am tras un part si doamna m-a scos afara! - Si de ce esti asa de nedumerit? - Pai pe mine m-a scos afara la aer curat si pe ceilalti i-a lasat sa-mi miroase partul!


Examen in epoca de piatra. Deodata in pestera se aude un urlet. - Neandertal, ce ai de urlii? intreaba profesoara. - Ma iertati doamna profesoara, dar mi-a cazut fituica pe picior