Bancuri Preoti

Maica stareţă de la o şcoală catolică stă de vorbă cu elevele ei şi le întreabă ce doresc sa devina când vor creşte mari. O fetiţă de numai doisprezece ani spune: - Eu vreau să devin prostituată când voi fi mare. Auzind asta, maica stareţă leşină instantaneu. Când îşi revine în simţiri, o întreabă pe fată: - Ce ai spus, fiica mea? - Am spus că vreau să devin prostituată când voi fi mare! - Ah, prostituată… Doamne-ajuta! Am crezut că vrei să devii protestantă…


Cica un doctor avea o amanta, si dupa vreo 6 luni de la ultima lor aventura, vine tipa si ii spune: - Am pus-o, sunt insarcinata si nu mai pot sa fac nimic. - Asta e, ii raspunde doctorul, fa-l ca vedem noi cum ne descurcam. Dupa ce naste tipa au ei grija un timp de copil, pana vine un popa la consult: - Dom' doctor, ma doare burta rau de tot. - Imediat iti fac o injectie si te rezolv parinte. Ii face doctorul un somnifer, iar cand se trezeste popa, vede un copil langa el. - Ai nascut parinte! - Binecuvantat fie Domnul, am nascut, ii al meu si-l iau acasa. Dupa vreo 20 de ani popa tragea sa moara si isi cheama fiul la capatii. - Mai baiete, hai sa-ti spun secretul vietii tale: - Eu nu sunt tatal tau, eu sunt mama ta. Tatal tau e clopotarul.


Intr-o intersectie se tamponeaza doua masini. Se dau jos soferii dintre care unul este popa altul este rabin. -Sa multumim lui Dumnezeu ca n-am patit-o mai rau... zice rabinul, si scoate o sticla de bautura si ii da la popa sa bea. Popa trage o dusca si o intinde rabinului sa bea si el. -Eu mai tarziu ...zice rabinul, dupa ce face politistul procesul verbal.


Doi preoti se intalnesc pe strada, amandoi mergand pe jos: -Buna ziua parinte. -Sa traiesti parinte, unde e bicicleta dumitale, ca nici eu nu o mai gasasc pe a mea? -Nu pot sa-mi dau seama unde am pus-o. -La revedere. -Cu bine. A doua zi se intalnesc din nou, primul pe bicicleta. -Buna ziua parinte. -Sa traiesti parine, vad ca ti-ai gasit bicicleta, cum ai facut? -Mai, am facut o slujba de plangeau icoanele pe pereti, si cand am ajuns la cele zece porunci la porunca a 7-a “Sa nu furi”, un enorias a spus: “Parinte, te rog, iarta-ma, eu ti-am luat-o” si apoi am gasit-o la poarta bisericii. -Bine parinte am sa fac la fel. A treia zi amandoi pe biciclete. -Buna ziua parinte. -Sa traiesti parinte, vad ca ti-ai gasit bicicleta. Cum ai facut? -Asa cum mi-ati zis, am facut o slujba de plangeau icoanele pe pereti si am inceput cu cele 10 porunci si cand am ajuns la a 4-a “Sa nu preacurvesti” mi-am adus aminte unde am lasat bicicleta…


Stateam sprijinit de un gard, cu o sticla de vodca in mana si fumam o tigara cand ma abordeaza un preot: - Tinere stii cumva cum pot sa ajung la posta? - Daca nu ma insel, mergi tot inainte, la a treia faci dreapta si ai sa vezi posta pe stanga - Multumesc! zice parintele, si apoi adauga ...daca vii Duminica la biserica o sa-ti spun cum poti sa ajungi in rai - Las-o moarta parinte ...i-am zis... tu nici la posta nu stii sa ajungi!