Bancuri Politisti

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba: – Sunteti ranit? – Nu, nu! Doamne fereste, nu m-am simtit niciodata asa de bine!…


Cel mai scurt banc cu polististi: Un politist citea.


La vama: - Cainele meu spune ca ati consumat droguri. Va vom supune la un test. - Cine, eu? Dumneavoastra vorbiti cu cainele si EU am consumat droguri?


Pe plaiuri mioritice, intr-un an dat de Dumnezeu mai bogat, se naste un copil care avea calitati de geniu. Astfel cand s-a nascut, spune: – Tu esti mama, tu esti tata si asta e nea doctoru’! Si se apuca sa faca niste ecuatii diferentiale. Parintii ii zic doctorului: – Domnu’ doctor, mai taiati-i din creier, ca e prea destept. Taie jumatate din creier si cand iese de la operatie, zice: – Tu esti mama, tu esti tata si tu esti doctorul! Si se apuca sa rezolve niste ecuatii de gradul 1. Parintii disperati spun: – Domnu’ doctor, inca e prea destept! Mai taiati-i din creier. Il baga doctorul in operatie si ii scoate tot creierul. Cand se trezeste asta din anestezie, zice: – Nu te cunosc, nu te cunosc, nu te cunosc! Actele la control!


Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate , iar unul dintre ei zice: -Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa de repede la locul accidentului.