Bancuri Pescari Si Vinatori

Trei pescari de varste diferite (unul tanar, unul intre doua varste si unul batran) stau pe malul unui rau. Pe celalalt mal apare o tipa trasnet, goala pusca, care le face cu mana. Cel tanar, sare in apa si inoata vanjos spre ea. Cel intre doua varste: - Hei! Asteapta-ma si pe mine! Cel mai batran: - Lasa taica, se vede si de aici!


Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamant, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. - Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: - Mai intai, calmati-va si eu o sa va ajut. Acum sa ne asiguram ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Apoi, tipul pune mana pe telefon si zice: - OK. Si acum ce facem?


Un curios se opreşte în spatele unui pescar: - Ei, cum merge? Muşcă sau nu? Aţi prins vreunul? - Da, adineauri l-am prins pe unul care mă bătea la cap şi l-am aruncat în apă…


Intr-o zi, un om era la pescuit. Avea intr-o mana undita, iar in cealalta mana o caramida. O tipa trece pe langa lac si zice: -Ce faci cu caramida aia? -Daca te f*ti cu mine iti zic! -Nu. A doua zi la fel; a treia zi la fel. In a patra zi tipa se hotaraste sa o faca cu respectivul ca sa afle ce face cu caramida. Dupa ce o fac ei tipa il intreaba: -Acuma ai de dat niste explicatii in legatura cu caramida. -Pai la undita nu am prins nimic, dar la caramida esti a 4-a!


Un tip pasionat de vanatoare, isi cumpara o noua carabina si bucuros nevoie mare, porneste in padure sa impuste ursi. Dupa nici o jumatate de ora, da de un urs mic, maro, si-l impusca. In acel moment simte pe umar o mana grea. Cand se-ntoarce, vede un urs mare, negru. Acesta ii spune: -Ai doua posibilitati: ori te mananc, ori te f*t! Omul bineinteles, alege a doua posibilitate. Dupa doua saptamani de dormit pe burta si recuperari acasa in pat, se intoarce in padure, si il impusca pe ursul mare si negru. In acel moment simte o mana pe umar si cand se intoarce vede un urs grizzly urias. Acesta ii spune: -Din doua, una: ori ti-o trag o data ca niciodata, ori te mananc! Ce sa faca omul? Alege prima varianta, caci vorba aceea: "Ce nu face omul ca sa ramana in viata?" Dupa vreo luna de dormit pe burta si tratament specializat la spital, reuseste omul sa se puna pe picioare. Direct de la spital, bolnav de nervi, se duce in padure, il cauta pe ursul grizzly si il impusca. Fatalmente, din nou simte o mana pe umar. Cand se intoarce vede un gigant urs polar privindu-l. Acesta, cu o expresie de resemnare pe fata ii spune: -Haide, recunoaste acum: tu de fapt nu vii in padure pentru vanatoare, nu-i asa?!