Bancuri Militari

Luxemburg, in semn de solidaritate fata de cele intamplate in Franta, isi dubleaza numarul de militari trimisi in lupta contra terorismului. Si anume mai trimite un soldat, acum avand, un efectiv militar format din DOI soldati! Pff....asa ceva?! :) Nu e banc, dar ar putea fi!


O tipa ii scrie iubitului aflat in armata: 'Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky." Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui. In total erau 53 de fotografii alaturi de scrisoarea care spunea: "Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa iti cauti poza in teancul de fotografii si sa ti-o iei."


In armata la un control al Generalului toti soldatii stau drepti. Trece generalul prin fata lor dupa care se opresti si zice: - Care imi arata ca e cel mai lenes, primeste permisie toata saptamana... ...Unul se intinde pe jos, unul se pune pe burta, ceilalti fiecare cum apuca. Numai unul singur ramane drept in picioare. Generalul: - Cu tine ce-i de stai drept? Soldatul: - Domn General, mi-e atat de lene si sa ma pun jos!


Trei soldati americani, in transee, in Syria...cald, soare, gloantele zboara pe deaspura lor. Unul dintre ei, disperat: -Frate, eu ma duc sa ma pis, ca nu mai pot sa ma tin. Iese taras din transee, dispare intr-o cladire ruinata. Sta o ora, sta doua, apare intr-un tarziu: - Mama, frate, sa vezi ce-am patit...am gasit o sirianca...bunaa, da' bunaaa...am dezbracat-o usor, n-am batut-o sau ceva, si da-i f*tai... un numar, doua, cand sa plec, zic, ...hai sa mai facem si un anal, am facut si ala, dupa aia inca o data, ca zic, cine stie cand mai prind asa ceva, poate mor naibii...si una peste alta, de-aia am intarziat. Tovarasii lui se uita plini de invidie la el: - Bravo frate, super tare...auzi, da' la m*ie nu i-ai dat? - Aaa, nu ma, ca n-avea cap...


Un tanar a intrat la armata. Totul mergea bine, pana cand i sa facut chef de f*tut. Se duce el la ofiter si-l roaga: - Domnule colonel, sa traiti. Asi vrea si eu sa ma duc acasa la nevasta, ca tare mi s-a facut chef de femeie. -Pai nu se poate, ba. Dar avem noi o solutie aici la regiment. Uite-acolo vezi un butoi cu o gaura. Du-te si baga-ti p*la-n gaura si o sa te saturi. Zis si facut, tanarul se duce la butoi, il foloseste precum fusese instruit si se intoarce la colonel. Colonelul il intreaba: - Ei, cum a fost? - A, splendid, d-le colonel! Superb! Pot sa ma duc la butoi cand vreau? -Cand vrei, baiete. Dar nu miercurea. -De ce nu si miercurea, d-le colonel, intreaba soldatul. -Pai miercurea e randul tau sa stai in butoi.