Bancuri Marinaresti

Un marinar naufragiaza pe o insula pustie si ramane acolo 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru si intra in vorba cu barbatul: - Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara? - De zece ani! Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigareta pe care i-o da barbatului. - Oh, multumesc din suflet! - Si de cand n-ai mai baut ceva? - De zece ani! Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whisky pe care i-o da barbatului. - O... multumesc mult. Esti ca o zana buna! Fata (coborand fermoarul costumului): - Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida...? - Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai si crose de golf acolo?!


La aeroportul Otopeni o multime de ziaristi asteapta sosirea celui mai mare iluzionist al lumii. Avionul soseste si din el coboara un tip de vreo 50-55 de ani. -Buna ziua,ii spun reporterii! Cu ce ocazie ati venit in Romania, sa vizitati tara sau aveti mai multe spectacole? -Nu, raspunde prompt iluzionostul! Am venit sa studiez impreuna cu cel mai mare iluzionost in viata. -Cum, cel mai mare iluzionist traieste in Romania ? -Da ce , voi nu stiati? Eu ascund: iepuri, porumbei, carti de joc, etc. dar aproape dupa fiecare spectacol un spectator ma ghiceste. Voi aveti cel mai mare iluzionist ...a ascuns o intreaga flota si de 17 ani nimeni nu stie unde e ascunsa.


- Unde vrei la infanterie, la tancuri, la marină? - La marină. - Stii să inoţi? - Da' ce nu mai avem vapoare?


Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice: - Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta ... Unul din naufragiati, insetat, zice: - Transforma oceanul in bere rece! Duhul se conformeaza. Celalalt naufragiat zice: - Boule! Acum trebuie sa ne pisam in barca


Naufragiaza o corabie. Un pasager se apropie inot de capitan si-l intreaba: - Capitane, cat avem de inotat pana la cel mai apropiat pamant? - Trei kilometri. - In ce directie? - In jos!