Bancuri Istorice

Stefan cel Mare inainte de lupta: - Ostenii mei, luptati pana la unu...ca la doua avem bilete la meci!


La o conferinta de presa, Viorel Lis a fost intrebat: - Domnule Lis care a fost cel mai bun sfat pe care l-ati dat unui prieten? Viorel Lis a raspuns cu ochii in lacrimi: - Decebal, te rog, nu te bate cu romanii!


Daca Dumnzeu crea internetul de la inceputul lumii astazi stiam si noi ce statusuri aveau marile personalitati istorice la messenger , de exemplu: Stefan Cel Mare: - "Da-ti un buzz cand navalesc turcii" sau "Plecat sa zidesc o manastire"! Adolf Hitller: - "Suparat, mi-a venit factura la gaz" Ultimul status al Printesei Diana: - "Caut sofer cu experienta" Ion Creanga: - "La cirese, BRB" Ultimul status al lui Nicolae Ceausescu: - "La un Counter Strike" Osama Bin Laden: - "Invisible to everyone!" Ana lui Manole: - "Prin casa"


Pe cand era Stefan cel Mare tanar, intra turcii in tara. Vine sfetnicul si il anunta: - Maria Ta, au intrat turcii. - Cati sunt? - 20.000. - Ii razbim, nu-i o probema. Adu-mi camasa rosie, sa nu vada soldatii daca sunt ranit in lupta. Pleaca Stefan cu oastea si invinge. Peste 20 de ani intra 50.000 de turci in tara, dar Stefan invinge din nou. Dupa inca 20 de ani, sfetnicul iar se prezinta: - Maria Ta, iar au navalit turcii! Stefan, acum batran, intreaba: - Cati sunt? - 100.000. - Adu-mi pantalonii maro.


Vine un sol turc la poarta lui Stefan cel Mare. Un strajer fuge repede sa-l anunte pe domnitor: - Marite, la poarta e un sol turc care vrea sa va vorbeasca! - Si ce vrea? intreba Stefan. - Nu stiu, a spus doar ca "Vreau cu Maria Sa!" - Asta nu se poate! Orice s-ar intampla, dar pe Maria mea nu i-o dau nici in ruptu' capului!