Bancuri Homo

Intr'un parc, din boscheti: -Te iubesc. -Si eu... -Te vreau! -Si eu... -Pe mine ma cheama Gica! -Si pe mine...


Patru amici, toti patroni de firme, se intalneau saptamanal la o partida de golf. Trei dintre ei erau deja pe teren si-l asteptau pe cel de-al patrulea. Intre timp, fiecare isi lauda fiul. Primul zise: - Fiul meu o duce foarte bine! A inceput-o ca tamplar si acum e directorul unei firme producatoare de mobila. Are bani garla si chiar luna trecuta i-a luat iubitei o casa noua! Al doilea: - Fiul meu si-a început cariera ca vanzator si acum a ajuns patronul unui mare concern. Afacerile ii merg asa de bine incat in ultimele doua luni i-a facut iubitei cadou un Ferrari! Al treilea: - Fiul meu a fost curier si acum e director de banca! Are o avere imensa! De sarbatori i-a facut cadou iubitei un pachet de actiuni Mercedes! Când a ajuns cel de-al patrulea amic pe teren l-au intrebat de fiul sau. - Nu sunt foarte multumit de el! De ani de zile lucreaza la un coafor si nu de mult am aflat ca e homosexual! Dar trebuie sa recunosc ca se descurca destul de bine... De la ultimii trei iubiti a primit o casa noua, un Ferrari si un pachet de actiuni la Mercedes ...


Doi homosexuali intr-un avion:-Am facut-o in lift, in parc, in magazin si in cinematograf, dar in avion niciodata. Hai sa ne-o punem! -Bai, esti nebun? Aici chiar ne poate vedea cineva! -Stai ca-ti demonstrez: Aloooo, are cineva un pix? Un pix, va rog! Nimeni nici o miscare, nici nu s-au uitat la el. -Vezi? Hai la treaba! Si-o pun repede-repede, iar dupa vreo 3 min apare stewardesa. Se uita sa vada daca toti au mancare, bautura, iar in coada avionului da peste un bartanel care vomase pe el. -Vai domnule! De ce nu m-ati chemat sa-mi cereti o punga, ceva? - N-am vrut nimic, domnita, ca a cerut unul acum 5 minute un pix si ce p*** in cur si-a luat!


Un homosexual ajunge, suprinzator, in Rai. Vorbind cu un inger, ii zice acestuia: – Vezi ca ti s-au desfacut sireturile. Ingerul se apleaca, iar homosexualul il „executa" pe la spate. Dupa doua avertismente incalcate, este trimis in Iad. Coboara cu un ascensor si devine tot mai fierbinte, jos vine dracul sef si il preia, iar insotitorul, un apostol, promite sa revina sa-l vada cum se descurca dupa o luna. Cand se implineste luna, apostolul coboara si constata ca in lift e tot mai frig, iar in Iad deja este frig de se facusera turturi de gheata. Contrariat, intreaba: – Ce faceti, de ce nu ard focurile Iadului? Dracul sef raspunde furios: – Incearca tu sa te apleci, sa pui lemne pe foc!


Doi homosexuali se intalnesc pe strada dupa mult timp. - Imi e dor de un sex oral cu tine! - Te servesc cu mare drag, dar cum facem? Unde? - Uite in tufisul ala! - Si daca apare vreun politist? - Eu am sa fiu foarte atent si daca apare vreunul eu am sa fac "pst " iar tu o stergi. In rest ma descurc eu ... Se duc astia in tufis, cel care sta in picioare il apuca de urechi si ii serveste delicatesa mult dorita! Apare un politist... - Pst !!! Ala o sterge, vine politistul si intreaba: - Ce faci domnule aici? - Domnule politist, am probleme cu prostata si nu ma pot abtine. Va rog sa ma iertati! - Bine, bine dar urechile din mainile dvs. ale cui sunt ?