Bancuri Glume

Dirijorul catre coristi: -Ca nu cantati toti odata - treaca. -Ca suna fals - mearga. -Dar cel putin cantati dr*cului toti aceeasi melodie!


3 lucruri pe care nu le poti face: 1. Sa-ti numeri firele de par cu o manusa de box; 2. Sa-ti speli ochii cu 2 litri de sapun; 3. Sa respiri cu limba scoasa; . . . . . . . . . . . . . Iar acum te rog frumos sa bagi limba la loc.


10 lucruri pe care le faceai acum 10 ani si care azi ti se par ridicole: Citeai Coelho si te credeai cool. Dadeai 3 lei pe litrul pe benzina. Penibil, nu? Foloseai telefonul pentru a da telefoane. Faceai doar o ora pana la serviciu, cu masina. Stateai in vama la unguri cateva ore, ca pe atunci aveau un fel de gard. Credeai ca Iliescu e prea batran. Salvai Vama Veche. Credeai ca “U2 vine la anu’” Te intrebai cine e boul cu buze mari care tocmai a deschis canalul ala basist, Antena 3. Nu stiai cine e Bianca.


Mai devreme m-am certat cu un tip la bar si s-a incordat la mine. M-am ridicat frumos de pe scaun si i-am zis: -Fraiere, vezi-ti de treaba ca eu am fost in armata in Afganistan si am omorat oameni! Nevasta-mea s-a uitat la mine si mi-a zis cu jumatate de gura: – Iubitule, dar tu ai fost bucatar in Afganistan… -Da draga, dar stii cum gatesc eu…


-Pui pariu ca te pot face sa spui "roz"? -Sigur. -Ce culoare are parul meu? -Rosu. -Ce culoare are parul tau? -Negru. -Ha! Ti-am spus ca o sa te fac sa spui "negru"! -Dar...ai spus roz -Ai spus "roz"!