Bancuri Diverse

O tanara la piata. Se uita ea ce se uita si la un moment dat vede un vanzator cu un borcan. - Nu va suparati, dar ce vindeti aici in borcanul asta? - Pai stiti, este un purice, dar nu orice purice, ci unul care inlocuieste cu succes barbatul in pat. Vazand ca femeia ezita, barbatul o convinge sa cumpere puricele si, ca sa fie mai convingator, ii da si un nr de telefon pt cazurile in care o sa aiba nevoie de ajutor. Merge femeia acasa entuziasmata, intra in camera, deschide borcanul si tzop!! puricele pe tavan. Vazand ca nu vrea sa coboare nicicum de acolo suna la nr de telefon dat de barbat. Barbatul apare dupa cateva minute, isi cere scuzele de rigoare, intra in camera, vede puricele si exclama: - Mai nenorocitule, uita-te bine cum se face ca nu-ti mai arat a doua oara!


Doi prieteni se cazează la un hotel la etajul 100. Liftul era defect și pornesc ei să urce pe scări. Când ajung pe la etajul 25, unul mai bâlbâit spuse: -Am, am, am .. -Lasă mă că-mi spui când ajungem sus. Ajung la etajul 50, bâlbâitul din nou: -Am, am, am ... -Lasă mă că-mi spui când ajungem sus. Ajung la etajul 100 bâlbâitul spuse: -Am, am, am uuuuiitaat che..che..ii..le .. jos. Încep ei să coboare, iar pe la etajul 75, bâlbâitul: -Tu, tu, tu .. -Lasă mă că-mi spui când ajungem jos. Ajung la etajul 50 bâlbâitul spuse: -Tu, tu, tu, nu... -Lasă mă că-mi spui când ajungem jos. Ajung jos și bâlbâitul spune: -Tu, tu, tu ...nu, nu, nu știi de glu glu glu mă?


Un barbat se plimba pe o plaja si se impiedica de o lampa. O ridica si o scutura de praf, cand apare un duh. - Bine, bine, m-ai eliberat din lampa. O sa-ti indeplinesc o dorinta. - Intotdeauna am vrut sa merg in Hawaii, dar am rau de mare si mi-e frica de avion. Poti sa construiesti un pod pana acolo, ca sa pot merge cu masina ? - Asta e imposibil. Gandeste-te la logistica necesara ! Cum pui piloni pe fundul oceanului ? Gandeste-te cat ciment, cat otel ! In nici un caz. Pune-ti alta dorinta ! - Stii, am fost insurat de patru ori. Sotiile mele toate au spus ca sunt un nesimtit si un insensibil. As vrea sa inteleg femeile... - Podul sa fie cu doua benzi sau cu patru ?


Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord. Ionescu : -Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei. Vasilescu: -Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei. Popescu: -Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria. Gheorghe: -Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Vasilescu si Popescu.


Maria, servitoarea, ii cere stapanei o marire de salariu. - Spune-mi, Maria, de ce sa iti maresc salariul? - Calc camasile mai bine decat dumneavoastra! - Cine ti-a spus chestia asta? - Pai, domnu'! In plus, gatesc mai bine decat dumneavoastra! - Cine ti-a spus prostia asta? - Pai, domnu'! Si dragoste fac mai bine decat dumneavoastra! - Si asta tot domnul ti-a spus-o? - Nu, doamna, asta mi-a spus-o gradinarul!