Bancuri Definitie

Definitii: Psihoza acuta - Incepi sa vorbesti cu pisica. Psihoza acuta halucinanta - Vorbesti cu o pisica inexistenta. Paranoia - Ti-e frica sa nu spui ceva ce nu trebuie, de fatza cu pisica. Schizofrenie - Inauntrul tau vorbeste o pisica. Neuroastenie - Te plângi pisicii, pisica tace, te ignora... si asta ti se pare insuportabil. Psihoza maniaco-depresiva - pisica nu te respecta.


Legile lui Keops Sa lupti pentru pace e ca si cum ai f**e pentru virginitate. O constiinta curata este, de obicei, cauza unei memorii proaste. Sa nu te bati niciodata cu oameni prosti. Ei nu au ce pierde. Inteligenta artificiala nu se compara nici pe departe cu prostia naturala. Niciodata nu esti prea in varsta ca sa inveti ceva stupid. Autobuzul este acea masina care merge de doua ori mai repede cand alergi dupa ea decat atunci cand te afli in interiorul ei.


- Bai Vasile, ia explica-mi tu ce-i aia o dilema, ma! - Uite, ma, ca sa intelegi, am sa-ti dau un exemplu: Inchipuie-ti ca stai gol in pat intre o femeie foarte sexy si un homosexual. Tu cui i-ai intoarce spatele?


Soferul treaz din SUA, merge drept. Soferul beat din SUA, merge in serpentina. Soferul treaz din Romania, merge in serpentina. Soferul beat din Romania, merge drept.


Camping: O activitate in care fiecare dintre participanti cheltuieste o mica avere pentru a trai ca o persoana fara adapost.