Bancuri Craciun

-As vrea sa cumpar un cadou de Craciun pentru iubita mea. Puteti sa-mi dati un sfat? -E tanara? -Nu tocmai. -Eleganta? -Oarecum. -Frumoasa? -Nimic deosebit. -Culta? -Foarte putin. -Atunci iata sfatul meu: Cumparati cadoul pentru altcineva!


-Ce cadou vrei sa-i faci sotiei tale de Mos Nicolae? -Toata dragostea mea! -Dar asta-i curata risipa. De Craciun ce o sa-i mai dai?


-John, cum ati petrecut Craciunul? -Am facut un pom de Craciun, l-am umplut de jucarii si tare ne-am bucurat. -Si tu Jimmy? -Am facut un pom de Craciun, am cumparat o multime de jucarii si tare ne-am bucurat. -Dar tu Moritz? -Noi avem o pravalie cu jucarii si ne-am uitat la rafturile goale si tare ne-am bucurat.


Draga Mosule, Te rog sa-mi aduci anul acesta un cont gras in banca si un corp subtire si te mai rog sa nu le inversezi ca anul trecut.


Intr-o seara friguroasa de iarna o blonda statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara. La un moment dat mos Craciun se apropie si-i zice: - Ce faci tu aici, fata mosului? - Ce sa fac Mosule, sunt suparata ca n-am servici, n-am casa, n-am bani si ma gandesc sa ma omor sa scap de toate necazurile. - Ei, fata mosului, stai ca nu e chiar asa de rau. Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, chiar acum pe loc. Spune, ce-ti doresti? - Pai, as vrea sa am o casoaie in Cotroceni. - S-a facut, asta e adresa si astea sunt cheile de la noua ta casa. Altceva? - O masina rosie, mi-ar fi de mare folos.. . - Nici o problema, in garajul casei te asteapta un Rolls. A treia dorinta? - Pai, as vrea sa am un cont in banca ca sa nu-mi mai fac griji din cauza banilor. - In casa o sa gasesti un carnet de cecuri, ai un milion de dolari in banca. Dar stii fata mosului ca toate astea sa se indeplineasca trebuie sa indeplinesti o conditie. - Mos Craciun, ce trebuie sa fac? - As vrea sa te asezi in genunchi si sa-mi faci un s*x oral. - Vai, Mosule, nu pot sa fac una ca asta! - Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit? Pana la urma fata se lasa convinsa si se apuca de treaba. Dupa vreo cateva minute, Mosu o intreaba: -Cati ani ai tu, fata mosului? Luand o scurta pauza, fata raspunde: - 24 Mosule. - Si la varsta asta, mai crezi in mos Craciun?