Bancuri Computere

Se făcea un sondaj de opinie cu privire la relațiile conjugale și modul de a le privi în diverse pături sociale. Prima dată este întrebat un muncitor: – Cum credeți că e mai bine, să ai nevastă sau amantă? – Păi, domnule, eu zic că e mai bine să ai nevastă. – De ce? – Eşti mai împăcat să ştii că te-ai însurat după lege, că nu trăiesti în păcat și au și copilasii doi părinţi, cum se cuvine. Urmează un intelectual, aceeași întrebare: – Părerea mea este că cel mai bine este să ai amantă, pentru că e relativ mai civilizat: când unul se plictiseste, pleacă pur si simplu, fără formalități, divorț, tribunale sau alte complicaţii. Și-apoi mai e și acel savuros sentiment de clandestinitate… Se ajunge la un programator: – Fără îndoială, cel mai bine este să ai si nevastă, si amantă. Acum, de exemplu, nevasta știe că sunt la amantă, amanta stie că sunt la nevastă, iar eu stau liniștit la calculator.


Exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg numerele binare si cei care nu.


Inventatorii computerului erau niste tocilari, mereu ca gandul la piz.. Asa a aparut com-pe-uter-ul (in traducere libera: butoneaza-i uterul!).


Va povestesc mai jos un CAZ REAL, povestit de un prieten... O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de la birou. Cand a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce parola vrea sa folosesca pentru logare. Barbatul vrand sa o intimideze, i-a spus "penis". Fara sa se gandeasca prea mult la parola aleasa, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care ... femeia era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED .... NOT LONG ENOUGH (parola a fost respinsa nu e indeajuns de lunga)


Exista un virus periculos care se transmite pe cale electronica, orala si prin atingere. Acest virus se numeste Worm-Overload-Recreational-Killer (WORK), mai pe romaneste MUNCA. Daca ti se da de MUNCA de catre vreun coleg , sef sau oricine altcineva prin orice mijloace nu te atinge de ea. Acest virus va sterge complet viata ta privata. Daca vei intra in contact cu MUNCA pune-ti jacheta, ia-ti doi buni amici si du-te la cel mai apropiat butic. Cumpara-ti imediat antidotul numit Work-Isolating-Neutralizer-Extract (WINE), mai pe romaneste VIN sau Bothersome-Employer-Elimination-Rebooter (BEER), adica BERE. Ia antidotul pana ce te vei vindeca de acest virus si MUNCA va iesi complet din sistemul tau...